До нас прыехав Озаров!

26 серпня 2012, 07:44
Власник сторінки
безробітний
0
443
До нас прыехав Озаров!

покращщуе


Пішол сегодня у магазін, пєрєходжу вулицю Совєцьку, а мєнт кричить - "Гражданін! Бистра спрячьтєсь ув магазинє!". Я вначалі нє понєл, що це він до мене звераєцця, а він ще й жезлом памахал до дверей магазіну - бітра-бістра! Перепугав мене, я навіть сваритися не стау - пробіжкой добравсь до дверей та заховавсь за товстесенькою касиршею. А вона мені:

 - не бійтесь, це Озаров їде!

Озаров - це той самий старічок, шо кровосісі винайшов. А ще вся наша хвора економічна система збудована за його планами ще при Кучмі Першому. Й дуже схожа на систему Зімбабве, наздоганяючи Рашу та Молдову за податками й корупцією. Стоячи за касиршей я розмірковував про зв`язок між мовою Озаріва та божевіллям взаємовідносин держави та бізнеса. За десятиліття при владі вже й мавпа могла б вивчити українську, а може Озарів - знатний троль й він так розважається? А ще він проффесор, член, доктор та лицар православних хоругвеносців. Незрозуміло, чому така вумна людина не може розбірливо висловлюватися.

приклади: http://www.youtube.com/watch?v=9zDq9jVj_Ng&feature=player_detailpage

Нельзя быть безвидповидальными перед своими людьми. Тому я призываю вас — да пошли вы!.

Я запевняю вас и ВАШУ Украину!

Цей закон створювал идеальные умовы для небаченой коррупции. В краине сформировался целый прашарок кровосисив бюджетных коштив.

Так ось, наш прем`єр-кровосісь дуже боїться вбивць, бо на всіх головних вулицях Луганська, а їх дві, були стояли менти в кожному провулці, на кожному куточці. Вони завертали усі машини й пішоходів, керуючись наказом Озаріва ("Тому я призываю вас — да пошли вы!") й головні вулиці були чисті від народонаселення в цей чудовий празднік. Це було свято!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Азаров,рыгы-барыгы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.