В Києві етнічні росіяни голосоватимуть за ВО «Свобода»?

18 вересня 2012, 17:08
Власник сторінки
0
365

Тенденція?

Один з моїх сусідів – пенсіонер, етнічний росіянин. В Київ він переїхав років 10 назад з Мордовії. Дочка вийшла заміж за киянина, от він і перебрався до дочки. Не можу сказати, що ми друзі, так, в основному, вітаємся. Різниця у віці та й спільних інтересів небагато.
Вчора у дворі будинку прогулююсь з малолітнім сином. Тут підходить сусід. Вітається. Говорить російською, оскільки української не знає. Спочатку розмова ні про що, потім переходить на тему виборів. Запитує, за кого буду голосувати. Знаю, що він раніше був відвертим прихильником Партії регіонів і Віктора Януковича. Ну, думаю, зараз почне агітувати за «Регіони». Відповідаю, що точно ще не знаю, але точно знаю, за кого не буду. А я, каже, сусід, думав голосувати за «УДАР», а тепер бачу, що вони і так проходять в парламент. Тепер думаю, що потрібно голосувати за «Свободу». Треба, щоб свободовці також пройшли в Раду, інакше без них буде важко. Треба ж, щоб хтось був в парламенті, хто може регіоналам морду набити. Кличко міг би, але сумніваюся, що він захоче. А от «Свобода» зможе.
Відверто кажучи, від такого повороту в мене челюсть відвисла – чого не сподівався, того не сподівався. Тепер от міркую, чи це поодинокий випадок чи тенденція?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: ВО "Свобода",вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.