Україні - порядну владу і чесних депутатів! Що мною зроблено...

24 вересня 2012, 20:00
Власник сторінки
Народний депутат України 2-4 скликань
0
339

Візьмемо бюлетені, щоб не брати зброю! Вибір є! Голосуймо за своє!

    Означений матеріал містить велику кількість інформації і виходитиме кількома частинами. Я подаю тут тільки зноску на портал Букінфо, де він вийде у повному обсязі на моїй блоговій сторінці:

                                          http://bukinfo.com.ua/blogs/users?id=120670

   Сподіваюся, що Вам буде цікаво ознайомитися з моєю діяльністю.Такі звіти я надсилав у всі сільські, селищні, міські, районні ради свого виборчого округу (тоді це був 203, а зараз — 202) і у обласну раду з проханням знайомити з ними відповідних сільських, селищних, міських голів, депутатів і членів територіальних громад. Ці ж звіти я публікував у районних газетах свого виборчого округу. Правда, їх завжди чомусь скорочували… Багато керівників місцевого самоврядування говорили мені, що ні до мене, ні після мене ніхто таких звітів не робив. І зараз ці звіти зберігаються у архівах відповідних рад. Крім того, я регулярно працював у виборчому окрузі, зустрічався з людьми, проводив їх прийом і вирішував їхні питання. Про все, що мною було зроблено у Парламенті IV скликання, Ви зможете прочитати у наведеному матеріалі.

                        Хай Господь Бог наш народ оберігає і робити добро допомагає!

                     Візьмемо бюлетені, щоб не брати зброю! Вибір є! Голосуймо за своє!

                                Рідній Буковині - вірного представника у Парламенті!

  


 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.