Суд зобов’язав «свободівця» спростувати наклеп на регіонала

17 жовтня 2012, 14:00
Власник сторінки
історик, юрист
0
218
Суд зобов’язав «свободівця» спростувати наклеп на регіонала

Шевченківський районний суд Києва розглянув позов голови облдержадміністрації Київщини Анатолія Присяжнюка проти лідера обласної «Свободи» Святослава Ханенка.

Шевченківський районний суд Києва розглянув позов голови облдержадміністрації Київщини Анатолія Присяжнюка проти лідера обласної «Свободи» Святослава Ханенка. Регіонал позивався зі «свободівцем» через ситуацію, що мала місце на виборах міського голови Обухова: тоді Ханенко звинуватив Присяжнюка у фальсифікації. Суд визнав ці відомості повністю недостовірними та зобов'язав спростувати їх.

«Історія тягнеться з часу виборів на посаду міського голови Обухова… ВО «Свобода» вкотре вдалося до перетягування на свій бік виборців давно випробуваним шляхом – обливаючи брудом опонентів, зводячи наклепи на представників Партії регіонів. Цього разу опозиціонери звинуватили у фальсифікації зазначених виборів губернатора Київщини, і цією «новиною» поділилися з обухівчанами, розповсюдивши її на агітаційних листівках. Анатолій Присяжнюк звернувся через суд з позовом до обласної організації та Всеукраїнського об'єднання «Свобода» (третя особа: Ханенко Святослав Михайлович) з позовом про спростування відомостей, що не відповідають дійсності, захист честі та гідності», - повідомляє прес-служба ПР.

«Цього разу так звані «опозиціонери» від Ханенка, який свого часу був комуністом, звинуватили у фальсифікації зазначених виборів голову облдержадміністрації Київщини Анатолія Присяжнюка і цією «новиною» поділилися з обухівчанами, розповсюдивши її на агітаційних листівках», - йдеться у повідомленні.

Зрештою суд прийняв рішення на користь голови ОДА: заяви, які поширили «свободівці», суд визнав неправдивими і зобов’язав відповідачів спростувати.

Джерело: 
ZAXID.NET
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.