"Розбор польотів" у Броварах після приїзду Азарова

23 жовтня 2012, 08:41
Власник сторінки
Народний депутат України
0
287

Цікавий розвиток подій після приїзду Азарова до міста Бровари.

Цікавий розвиток подій після приїзду Азарова до міста Бровари. Всі ми пам’ятаємо як в суботу били журналістів та розбивали їм телефони під час візиту Азарова (сьогодні ті ж самі посадовці РДА вже штовхали та били тележурналіста Інтера, який приїхав знімати сюжет про суботні події), як губернатор в суботу на камеру розповідав журналістам, що вони все це самі видумали (при наявності відповідного від
ео тих подій), як в результаті люди скандували «Ганьба» пану Азарову. 

З достовірних джерел мені в суботу ввечері повідомили що по «результатам приїзду Азарова» відбувався «розбор польотів» за участі прем’єр-міністра - Азарова, голови ОДА Київщини - Присяжнюка, голови Броварської РДА – Іваненка та мера Броварів – Сапожка. Розглядали ситуацію по округу 97 з центром в місті Бровари, де від Партії Регіонів балотується Сергій Федоренко, якого в Броварах величають не інакше, як «масажист Азарова». 

Після того, як Батьківщина зняла по цьому округу свого кандидата Олега Кищука на підтримку кандидата від УДАР-у – тобто мене, ситуація для пана Федоренка перетворилась з неможливої в безнадійну. А всі ці скандальні події, що стались під час приїзду Азарова додали присмаку «приниження» до і так жахливої ситуації для місцевих керівників Партії Регіонів. В результаті на нараді знову прозвучало «що ж ви з цим Різаненко не можете вправитись?!». 

Присяжнюк отримав наганяй від прем’єра і в той же вечір до мене надійшла інформація що головою КОДА віддано «наказ» зняти мене з виборів. Аналогічна спроба зняти мене з перегонів рішенням суду вже робилась рівно три тижні тому, але як рішення першої інстанції так і рішення апеляції були на мою користь – «що неможливо то неможливо». Але як то кажуть загнаний звір непередбачуваний, а ще коли «наказано знищити іменем самого Азарова» – сьогодні було подано ТРИ адміністративні виборчі позови Окружною Виборчою Комісією проти: 

1) комунального підприємства «Інформаційне агентство «Інформ» до Києво-Святошинського районного суду, я залучений як третя особа; 2) редакції громадсько-політичної міськрайонної газети «Трудова Слава» до Бориспільського міськрайонного суду, я залучений як третя особа та 3) Баришівського районного комунального підприємства «Районне інформаційне агентство» до Баришівського районного суду, я теж залучений як третя особа. Всі позови однакові по суті, всі ці ЗМІ опублікували 20 жовтня інформацію що я не відповідаю вимогам кандидата в депутати та відповідно не маю права балотуватись. І хоча формально позовні вимоги ОВК звучать як «визнати дії» ЗМІ протизаконним та протиправними, основна прихована мета встановити рішенням суду факт начебто моєї невідповідності вимогам кандидата в народні депутати для подальшого скасування моєї реєстрації в ЦВК. 

Все те саме, що пробували зробити три тижні потому в Броварському міськрайонному суді (весь «фактаж» та вимоги ті ж самі) через позов ОВК до Броварської комунальної газети "Нове Життя". Нагадаю, що тоді суд першої інстанції визнав, що я відповідаю всім вимогам кандидата в народні депутати, а апеляційна інстанція взагалі встановила, що справжньою метою позову було встановлення факту відносно моєї особи, а не визнання протиправними дій ЗМІ і взагалі скасувала рішення першої інстанція та закрила провадження по справі роз’яснивши, що встановлення фактів повинно відбуватись в цивільному процесі, а не адміністративному. Все це виглядає абсолютно сюрреалістично і лише демонструє, які абсурдні команди готові виконувати місцеві чиновники під загрозою проведення найболючішої хірургічної операції по «відділенню рила від корита». 

Всі ці справи абсолютно безперспективні, бо вже є рішення апеляційної інстанції по цій ситуації відносно мене, і нічого не змінилось по суті від того, що відповідач "Нове Життя" був замінений на три інших відповідача.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Выборы,Азаров,Бровари
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.