«Регіонали»Андрій Кавунець та Дмитро Костирко подякували вінничанам за підтримку

29 жовтня 2012, 20:40
Власник сторінки
Председатель общественного совета при городском исполкоме и руководитель организации "За здоровый образ жизни"
0
461
«Регіонали»Андрій Кавунець та Дмитро Костирко подякували вінничанам за підтримку

29 жовтня у Вінницькому прес-клубі обговорювали підсумки парламентської кампанії.

29 жовтня у Вінницькому прес-клубі обговорювали підсумки парламентської кампанії. Кандидати в народні депутати від ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Андрій Кавунець (виборчий округ №13) та Дмитро Костирко (виборчий округ №12) прийшли подякувати вінничанам за підтримку та поділитися своїми враженнями від проведення парламентських виборів-2012 в Україні. 

- Дякуємо усім громадянам, які прийшли і підтримали нашу політичну силу на виборах, - розпочав Андрій Кавунець, - близько 140 тисяч вінничан віддали свої голоси за ПАРТІЮ РЕГІОНІВ, за що ми їм дуже вдячні. Ми звичайно розраховували на кращий показник, але в умовах реформування, цього можна було очікувати. ПАРТІЯ РЕГІОНІВ не побоялася і першою розпочала трансформації, які потрібні для майбутнього. Наша команда працює не для результату на виборах сьогодні, а робить усе те, що потрібно державі завтра. 

Основне завдання ПАРТІЇ РЕГІОНІВ на найближчий час - створення робочої більшості у парламенті.  vinpr.org


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: ВИБОРИ 2012
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.