Звернення київського ГО «Наша земля»

05 листопада 2012, 13:42
Власник сторінки
странник
0
540

...

Досить вже нам всім брехати, бо кожна нова брехня, тягне за собою нову наступну, і так до безкінечності.

   Ми всі чудово знаємо, що ці, так звані «рівноправні», «чесні», та «прозорі» вибори-2012, не відповідали ні міжнародним, ні загальнолюдським нормам.

   Але нам знову хочуть навязати звичну побрехеньку про те, що ми маємо мати те, що ми маємо.

   То що ж - ми знову, як це вже було безліч разів, збрешемо і собі, і своїм дітям, і всьому світові? 

   Може нарешті досить нам всім брехати, і вже час сказати правду, бо лише вона єдина, це те, що не потрібно буде змінювати. 

   Ми повинні нарешті погодитися з тим, що в Україні немає одного, спільного для всіх: влади, яка б працювала на народ, влади, яка б, залежала від народу, влади, яка б, відповідала за свої дії перед народом.

  Але ж нам постійно брешуть, що це саме ми, свідомо, і обираємо злочинну владу!? 

  Хіба  це не відверта та цинічна брехня?

  Хіба всі ці, так звані, «всенародні», «демократичні» та «незалежні» вибори, - це не є та головна брехня, яка дозволяє існувати і всій іншій брехні, серед якої ми з вами живемо, і з тенет якої ми ніяк не можемо вибратися?

  Але не можна вибратися з трясовини, якщо продовжувати брехати собі про те, що ми не в болоті.

Не можна вибратися з трясовини, займаючись безкінечним обговоренням якостей звичного болота.

Не можна вибратися з трясовини, займаючись чим завгодно, але не торуванням хоча б стежки на тверду землю. 

  Ми повинні почати з того, що є кістяком сучасної держави: з формування нової влади. Влади, яка буде представляти народ, а не якусь його частину, влади, яка нарешті стане залежною від свого джерела – народу, влади підконтрольної, та підзвітної народу. Влади, зацікавленої в процвітанні України, а не в набиванні лише своїх власних кишень. 

  Якщо ми цього не зробимо, все інше зробити неможливо.

  Саме тому ми вертаємось до всіх громадян України, новообраних депутатів, представників діючої влади всіх рівнів, та працівників силових структур, об’єднання зусиль, та можливостей яких, заради спільних цілей, та заради України, можуть суттєво полегшити досягнення нашої спільної загальноукраїнської мети.

  Ми вимагаємо:

1. Визнати вибори до ВРУ, що відбулися з масовими та грубими порушеннями 28.10.2012р., як недемократичні, нерівноправні, нечесні.

2. Новообраним депутатам, які підтримують п.1, прийняти присягу на вірність Україні, як це передбачено Конституцією України, але зосередити свою діяльність лише на одному питанні, а саме на проведенні дійсно справедливих, чесних виборів до ВРУ, для чого вони повинні провести всі необхідні законодавчі дії, та прийняти новий закон про вибори. 

3. В якості нового закону про вибори використати проект, який передбачає народну люстрацію, реально відкриті партійні списки, пряме відкликання депутатів та народну ЦВК, які повинні бути затверджені законодавчо.

4. В якості основи закону про вибори, прийняти пропорційно-рейтингову систему (система "ПРЕС"), або ж подібну, яка не погіршить якості волевиявлення виборців.

5. В разі блокування цієї роботи, засідання частини ВРУ, яка підтримала дані пропозиції,  проводити не в приміщенні ВРУ на вул..Грушевськог, 5, а в іншому приміщенні.

6. В разі неприйняття даних вимог представниками влади, і новообраними депутатами ВРУ, вважати діючу владу, яка допустила проведення подібних антидемократичних виборів, та новообрану антинародну частину ВРУ, незаконною і нелегітимною, з усіма витікаючими з цього наслідками.   

04.11.2012р.

ГО «Наша земля»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.