Йдемо !

09 листопада 2012, 11:17
Власник сторінки
історик, юрист
0
517
Йдемо !

Галичина не готова до соціального вибуху.Такий невтішний висновок за три місяці перебування на львівській землі.Надія на те, що український П"ємонт , як один підніметься на боротьбу зі злочинним режим

Галичина не готова до соціального вибуху.Такий невтішний висновок за три місяці перебування на львівській землі.Надія на те, що український П"ємонт , як один підніметься на боротьбу зі злочинним режимом танула з кожним днем мого перебування .

-Ви починайте, а ми подивимося , як там піде.

Так ,чи приблизно так , звучало практично на всіх зустрічах.

Добре, ми починаємо.

Мочилово " Свободи" втратило сенс , бо " Свобода" стала невід"ємною частиною системи , її продуктом . Два роки боротьби та тверде переконання , що є шанс не пустити їх в Раду, розбилися за тиждень до закінчення виборів, коли стало зрозуміло, що вони конче потрібні цій владі щоби виступити у ролі здержувачів політичних та грошових апетитів КПУ та Удару.

Ми міняємо тактику. Зараз нагально стоїть питання створення націоналістичної сили, яка має продемонструвати ту первинну, не спотворену соціал-націоналізмом, ідеологію.

Боротьба буде тривала і запекла. Вона вже почалася, бо влада налякана самою можливістю створення націоналістичного руху, який не контролюється і не фінансується її спеціальними службами.

Хто готовий до бою-вставайте поруч. Плече до плеча, спина до спини.Нас буде жменька, але ми будемо сильні своїм духом та нарваністю. Ми це продемонстрували у Львові, змусівши владу і Свободу рахуватися з нашою присутністю, та манерою поведінки , яку диктували саме ми, а не нам.

Впади і плазуй на колінах –

грім вдарить у когось, не в тебе...

А стоятимеш, то загинеш –

навіщо воно тобі треба?

Будь, як усі. Схиляйсь перед вищим,

перед усім, що згори...

Поглянь лиш – таких більшість,

а встанеш – згориш!

Думаєш правду освітиш

і виграєш зі злом війну?!

Тебе кинуть в болото тліти,

за наказом іще й проклянуть!

Та дивляться в душу очі

моїх предків, батьків і дітей...

Плазувати не вмію, не хочу!

Я встаю, я іду!..

Ви йдете?!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.