Прочитав повний текст угоди про асоціацію з ЕС...

05 грудня 2012, 18:17
Власник сторінки
Прямые и венчурные инвестиции. Высокие технологии и интернет-проекты.
0
388

Таможенньій саюз #давайдосвіданія :)


Щойно прочитав повний текст угоди про асоціацію Украіни та ЕС (http://glavcom.ua/pub/2012_11_19_EU_Ukraine_Association_Agreement_English.pdf)

Це буде для Украіни документ такоі сили, як  Магна Карта для Англійців або Декларація незалежності для США. Дуже сильний і значущий документ, тому що:
1) Відкриває для Украінських товарів, послуг та інтелектуальноі власності широкий ринок всіх краін ЕС без обмежень, більше того з забороною таких обмежень.
2) Відкриває для людей, які заробляють власною працею (ІТ, інженери, консультанти, правники, транспортники, тощо) можливість надавати своі послуги в краінах ЕС.
3) Відкриває для украінського аграрного сектору можливість продавати свою продукцію по всій Європі і навіть зберігає на деякий час запозичені назви типу шампанське, коньяк, рокфор, тощо.
4) Примушує владу до прозорості інформаціі, охорони приватноі власності, дотримання прав і свобод.
5) Надає захист громадянам Украіни від злочинних дій влади і 'опривладнених' (хоча б через приорітет міжнародних угод над украінським законодавством)
6) Гармонізує законодавство Украіни та суспільне життя до Європейських цінностей.
і ще багато чого...

І важливо, що Угода про асоціацію є РІВНОПРАВНОЮ угодою, де будь які заходи двосторонні і обов'язкові для обох сторін і не утискають жодноі сторони.

З такою угодою поверення до азіопщини та совку бути вже не може. Тому так залякані русоімперські фашисти та іх табакі історичною можливістю для Украіни нарешті позбутися ярма. Тому підкуповують політичних хвойд маячнею таможеннага саюза з примарами дешевого газу. 

Що нам, на щастя, не дасть таможенньій саюз: 
1) наднаціональне регулювання, чого в Угоді з ЕС немає
2) підкорення інтересам однієі краіни, на противагу рівноправності угоди з ЕС
3) вибірковість та виключення певних товарів з угоди, на противагу всеосяжності угоди з ЕС
4) зміни правил під час гри (див. Білорусь), що прямо заборонено угодою з ЕС
5) розбещення влади, на противагу жорстким стандартам і правилам поведінки влади в ЕС.

Як на мене, вибір однозначний.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.