Юні баскетболісти Нікіта та Денис були на майстер-класі та тренуванні БК "Київ"!

07 грудня 2012, 19:05
Власник сторінки
0
516
Юні баскетболісти Нікіта та Денис були на майстер-класі та тренуванні БК  Київ !

10-літні брати Констянтинівські Нікіта та Денис взяли участь в майстер-класі баскетбольної команди "Київ" та побували на тренуванні улюбленої команди Сьогодні хлопці отримали море радості та позитиву!

Написавши листа до клубу, була здивована, одразу ж передзвонили та з радістю й зацікавленістю погодились втілити мрію, адже раніше нічого подібного баскетбольний клуб Київ не робив, це перші кроки благодійності в їх діяльності.
Хлопчаки чотири роки займаються баскетболом в одній зі столичних ДЮСШ та непогано навчаються у школі, вони хорошисти. Тож напередодні вечірнього тренування основної команди Іван Полєжаєв та Ентоні Гудс взялися потренувати своїх юних підопічних. Мрія хлопців збулася! Гравці їх улюбленого клубу не лише поділилися секретами майстерності, а й порадили, як правильно харчуватися, які вправи виконувати щодня. Словом, брати у захваті. Тепер мріють про професійну кар’єру, а ще після спілкування з Ентоні зрозуміли важливість знання англійської мови. Гравці теж були задоволені. І дитинство згадали, і тренерами себе відчули. А у братів Константиновських тепер з’явилася нова мрія – стрибнути з парашютом. Хто-зна, можливо хтось з гравців БК “Київ” і ризикне скласти їм компанію…

Ентоні Гудс, гравець БК «Київ»: Я ніби повернувся у ті роки, коли сам був таким хлопчиком, який щойно почав займатися баскетболом. Хлопці хотіли знати про дріблінг, кидки, як підтримувати себе у гарній фізичній формі, правильно харчуватися. Це талановиті діти, але їм потрібно багато тренуватися і тоді вони обов'язково досягнуть своєї мети. Було б непогано нам ще раз зустрітися.

http://bckiev.com.ua/ru/news/one/444/


Відео-репортаж:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=l0GYFmO1FNM

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/l0GYFmO1FNM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: баскетбол,Спорт,БК Киев,многодетные,Ткаченко Лілія,Ткаченко Лилия,Константиновский Никита,Мечты сбываются
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.