Страшна свиня, якщо вона…

16 грудня 2012, 04:04
Власник сторінки
экономист
0
62

Перші дні роботи ВР показують, що в парламенті з’явились сили, які не дадуть Партії Регіонів брутально глумитися над своїм народом! І демонтаж огорожі біля ВР – це символ майбутнього демонтажу влади.

                               Страшна свиня, якщо вона…

 

Народ України в захваті та наперебійки коментує в соціальних сітях події двох днів «роботи» парламентарів, а Партія Регіонів з таким же захватом і гордістю рапортує про виконання поставленних завдань: сформована чисельна більшість(не плутати з ідеологічною), на основі якої затвердили Голову ВР, його заступників та Прим’єр-міністра. При цьому хизуючись перед суспільством які вони прекрасні «організатори», а наявність в їхних лавах «найкращих» менеджерів, економістів та спеціалістів з різних галузей народного господарства, гарантує народу України подальші «покращення». Та тільки народ чомусь без ентузіазму, але з гумором сприймає виступи їх спікерів, що дуже дратує Владу.

А причини роздратування лежать в брутальних діях самої Влади ... Бо їх «пірова звитяга», починаючи з Закону «Про вибори» і закінчуючи роботою в минулому парламенті та її початком в нинішньому, була здобута ганебними поступками по відношенню до своїх коллег-депутатів (залякування, підкуп за гроші чи умов ведення бізнесу, посади і т.і) і  ПР користуючись цими, давно прийнятими нею на озброєння, методами та прикриваючись красивими висказуваннями своїх спікерів(О.Бондаренко, В.Олійника, М.Чечетова, В.Лук’янова, І.Герман) про свою «сильну команду» і «розрізненність» в лавах опозиції та наявність в її рядах продажних «тушок»(яких, доречі, шляхом підкупу чи залякування – влада сьогодні може зробити навіть з нардепа, що хоче і це уже доведено прикладами, а у кожного є сім’я, родичі, бізнес) не вбачаючи в цьому знущання над людською гідністю, ще більше визиваючи обурення опозиціонерів та неприязнь і огиду в народі, який хоче дійсного реформування економіки, медицини, освіти, прокуратури, міліції, судів та багато іншого. Але розбіжність між обіцянками та ділами влади, під яким би вони соусом вони не подавалися, ведуть до ще більшого зубожіння народу, та утискання його в правах і свободах. І тільки ПР бачить це «покращення» і всима способами хоче нас в цьому переконати. Але народ у нас не дурний і не сліпий, як думають в ПР, він дуже терплячий, наш народ. І вам, панове регіонали, дуже поталанило з народом, але зубожіння досягло вже такого рівня, що його терпінню наступає край і вам доведеться держати відповідь за ваші «покращення»...

Що ми бачимо за ці три роки? «Лівелла», добровільна відмова від участі в Стокгольмському суді, як захистників інтересів Держави та повернення 11 млрд.куб. газу Фірташу, списання боргів приватним компаніям на суму 24 млрд.грн. за е/енергію, закупка  «вишок  Бойко», а останній скандал з терміналом... Якщо б ви дійсно боролися з корупцією, як ви це декларуєте, прокуратура давно мала порушити розслідування по всім цим публікаціям в пресі та показам на телебачені. Для цього не потрібно заяв, на які вона зсилається, що не отримувала, адже ці посилання виглядають примітивними та смішними. І вже зовсім смішним виглядає створення КМ України комісії по розслідуванню ситуації з терміналом. Маючи таких , як ви кругом наполягаєте, висококваліфікованих менеджерів наші високопосадовці тепер роблять вигляд,що вони, як дурненькі довірливі діти, не знали Порядку заключення договорів, а тим паче міжнародних угод, та Правил проведення тендерів... Але чомусь в цей самий час вони замовляють американській компанії, при цьому знаходячи в бюджеті 2-3 млн. дол., для «відбілювання» та виправдання своїх дій з підписом тої ганебної Угоди, та пошуку нового інвестора.    А чому б це не зробити прозоро, обявивши тендер, де будуть опубліковані умови, сума, сроки, гарантії та відповідальні особи? А може це вже була операція по відмиванню «офшорних» грошей через підставну компанію? В любому разі, порядні та чесні менеджери, давно вже пішли б у відставку, а ви продовжуєте безконтрольно і безвідповідально грабувати свою Державу. «Собака гавкає, а караван іде»- це ваш стиль грабунків! Ваше небажання (при декларуванні «Почую кожного!») слухати і чути свій народ, колег по парламенту, пресу і телебачення, цинічні відговорки і тотальна ганебна брехня за останні три роки, настільки вже зрозуміла людям, що тільки сліпий та глухий може ще вам довіряти. І ви це добре розумієте! Тому й відгороджуєтесь високими парканами від свого народу, а тепер ще й «зенітки» встановлюєте.

І останні фальсифікації на виборах до ВР тільки укріпили нас в вірі про те, що ви не маєте ні Честі, ні Моралі! Адже, якби вибори були проведені чесно, то ПР не змогла б набрати на них і 20% голосів виборців, а це означало б для вас не тільки втрату влади і можливості безконтрольно красти, а держати відповідь за свої дії.   Ось чому поспішне(навіть без обговорювання, не кажучи вже про поправки) прийняття Законів, які іначе, як антинародними не можна назвати, ще раз підкреслює, що ви не любите і боїтесь свого народу, а тому і хочете увіковічити своє правління любими способами. І не випадково Європарламент в своїй Резолюції підкреслює вибірковість правосуддя, непрозорість дій влади, утискання демократії та інше і дає вам ще один шанс виправити це до саміту Україна – ЄС. Але якими б словами ви не прикрашали промови про ваше бажання  вступу до ЄС, виконувати(судячи з ваших дій) ви їх не збираєтесь. І можливо, щось і якісь Закони(закамуфльовані) може і будуть прийняті при допомозі ваших вірних «лизоблюдів»-комуністів(хоч як ви один-одного «не любите» на людях) та заляканих, або обласканих обіцянками, депутатів-мажоритарників, але прозорість дій влади, справедливого судочинства, реформованих прокуратури та міліції - ви зробити не зможете, бо це протирічить вашій моралі. Отже, народу України не бачити Угоди(а про вступ до ЄС і говорити не варто) при управлінні країною Партією Регіонів. Та воно й зрозуміло – вам ближче по духу Євро-Азійський союз, а точніше правління в епоху монголо-татарів.

Але перші дні роботи ВР показують, що в парламенті зявились сили, які не дадуть вам брутально глумитися над своїм народом! І як би ви там не верещали про порушення та депутатську етику, народ ці сили підтримує, бо бачить, що причиною всих порушень є ви, Партія Регіонів, яка діями своєї влади і своїх, фальсифікованим шляхом проведенних до парламенту депутатів, продовжує свій преступний курс. Вам не подобається їх поведінка? Тоді не провокуйте своїми діями їх на адекватну відповідь, яку ви завжди будете одержувати якщо будете продовжувати «хамувати».

Безчесність, безморальність, зажерливість, нахабство та корумпованість – ось ваші чесноти на засадах яких ви стоїте і утримуєте ще поки владу. Але не думайте, що це може продовжуватися вічно! І демонтаж огорожі біля ВР – це символ майбутнього демонтажу влади. Це ви, панове регіонали, повинні вести себе чесно та відповідально, а поки що ваші дії можна прокоментувати байкою великого Павла Глазового « Свиня під дубом»:

                      Свиня під дубом віковим

      По горло жолудів наїлась,

     Добряче виспалась під ним

     І рити корінь заходилась...

     Із дуба Ворон крикнув їй:

Це шкодить дереву, не смій!

Свиня обурилась: Ти хам,

Ти тютя безголова!

Ти щось нове придумай сам,

Читала я Крилова!

А ти – цитатник, демагог, фальсифікатор,

Що б ти здох!

Мораль у байці не складна,

Та досить злободенна:

Страшна Свиня, якщо вона

Начитана й письменна.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.