Пане Тягнибок, чому в «Свободі» торгують посвідченнями?

10 січня 2013, 18:13
Власник сторінки
0
719
Пане Тягнибок, чому в «Свободі» торгують посвідченнями?

З якого часу колишні працівники радянського КДБ стали головними помічниками партії «Свобода»?

Чужий серед своїх, чужий серед чужих

На днях почув одну цікаву історію про те, як в партії «Свобода» роздають посвідчення. Мені, як людині, що підтримувала на виборах цю політичну силу, було неприємно.
Отже, на одному закритому заході, який влаштувала рідна тітка Юлії Тимошенко Антоніна Ульяхіна (голова Дніпропетровського обласного осередку «Батьківщини»), колишній нардеп від «Батьківщини» Олександр Рябека відверто похвалявся тим, як йому вдалося придбати посвідчення помічника віце-спікера України від партії «Свобода» Руслана Кошулинського.
При цьому Рябека продемонстрував це посвідчення присутнім. Ця «корочка» має №1.

Здавалося, нічого особливого, але постать Рябеки в дніпропетровській опозиції виглядає досить дивною.
Колишній працівник радянського КДБ, а потім СБУ, він в 2007 році став народним депутатом від Блоку Юлії Тимошенко. В той час, коли партія перейшла в опозицію, Рябека відзначився тим, що став тісно і плідно співпрацювати з Партію регіонів.
В Дніпропетровській області Олександра Рябеку називають тією людиною, яка цілком і повністю зробила занадто багато для провалу виборів опозицією, адже кожен крок місцевих бютівців контролювався Партією регіонів через нього.
Завдяки Рябеці та його інтригам в Дніпропетровській області на мажоритарні округи були виставлені відверто слабкі кандидати від опозиції, а два взагалі були зняті на користь регіоналів. Під час виборчої кампанії Рябека відверто «зливав» виборчу документацію та інформацію, водночас блокуючи чимало агітаційних заходів.
І це при тому, що ця людина очолює Дніпропетровський обласний осередок КОДу (комітет опору диктатурі). Саме зараз стає зрозумілим, чому не було чути про акції цієї організації.
Він успішно блокує всі ініціативи та не робить нічого для звільнення Тимошенко. Як сумно жартують однопартійці Рябеки: «Олександру Григоровичу такий наказ місцева Партія регіонів ще не давала»…
Проте на акціях місцевої Партії регіонів псевдоопозиційний перевертень – бажаний гість. На багатьох заходах дніпропетровської влади Олександр Рябека присутній серед перших осіб області та міста.
Цікаво відзначити, що колишній дніпропетровський нардеп Михайло Соколов, який тісно співпрацював з Євгенію Тимошенко протягом літа 2012 року, намагався довести їй, що Рябека – це проект регіоналів. Але це йому не вдалося, і тому Олександр Григорович продовжує свою справу…



"Опозиційний" нардеп з радістю приймав участь у всіх  заходах Партії регіонів. Навіть, коли його не запрошували.  Олександр Рябека (крайній справа), серпень 2012 року. Офіціоз місцевої влади


З приводу цього у мене виникає питання та три варіанти відповіді на цю сумну, прикру та відверто кричущу ситуацію.

Отже, пан Тягнибок, що серед свободівців, на яких українці поклали свої надії, робить ця людина? З якого часу колишні працівники радянського КДБ стали головними помічниками партії «Свобода»?

А зараз я пропоную свої варіанти відповіді з огляду на це все.
Перше. Олександр Рябека – таємний агент партії «Свобода» в лавах партії «Батьківщина». Тоді все виглядає логічним  - цінний кадр отримав за свою працю посвідчення №1.

Друге. Рябека – таємний агент партії «Батьківщина» в лавах водночас двох партій:  Партії регіонів та «Свободи». Тоді отримання ним посвідчення помічника Кошулиньского – це чергова успішна операція Андрія Кожемякіна, а партія «Свобода» - осередок простодушних лохів.

Третє. Олександр Рябека – таємний агент Партії регіонів. Ось тут все стає на свої місця. Рябеці байдуже ким він є в опозиції – чи в «Батьківщині», чи в «Свободі», головне – він працює на регіоналів.


А якщо бути точним, то Рябека дійсно залишається на посадах в «Батьківщині», а посвідчення носить від партії «Свобода», водночас працюючи на Партію регіонів.

Пане Тягнибок, чи за це ми голосували???
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.