ЩЕ НЕ ВМЕРЛА…

04 березня 2013, 15:46
Власник сторінки
0
15

Що до Януковича та деяких журналістів, то складається враження, що окрім Межигір`я та страусів на подвір`ї, інших тем для роздумів у майстрів гострого пера немає.

До матеріалу Юрія Макарова: http://tyzhden.ua/Columns/50/73547

Як завжди, Ви праві, пане Юрію! Але як зробити, "щоби пані з Кіровограда відчувала сором"? Якщо режисер театру у Києві виходить до глядачів з жуйкою у роті, як позбавитися жлобів на джипах? На мою думку, людину ніхто після дитсадка вже не виховує. У школі або ВУЗі - формалізм, проплачені дипломи, навкруги - торгівельно-розважальні центри, справжнього культурного духу у Києві, та й в Україні взагалі, стає все менше. Що до Януковича та деяких журналістів, то складається враження, що окрім Межигір`я та страусів на подвір`ї, інших тем для роздумів у майстрів гострого пера немає. 

P.S. Нещодавно мешканцям Берліну вдалося відстояти  Берлінську стіну, частку якої хотіла знести будівельна компанія, аби звести там елітний дім. Активісти, громада та діячі мистецтв заблокували підходи до стіни й таким чином подальші роботи  забудовників були припинені. Чи не нагадує це вам  історію  з Гостиним Двором на Подолі? То ж хто ще з представників української культури, музики, спорту бажає підтримати народну ініціативу по його захисту від «правового» мародерства й втрати освітнього осередку в самому серці Києва?

                                                                                                Вероніка Глєбова
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.