скільки % коштує МЕР??

12 березня 2013, 13:48
Власник сторінки
політолог Аналітичного центру "Політика"
0
9563

відсутність чи/або відтерміновування міських виборів у Києві, збільшує рейтинг негативу для Януковича на Президентських виборах. Тому він прямо зацікавлений у якнайшвидшому прийнятті рішення.

відсутність чи/або відтерміновування міських виборів у Києві, збільшує рейтинг негативу для Януковича на Президентських виборах. 
Тому він прямо зацікавлений у якнайшвидшому прийнятті рішення. 

Причини дві:
а. відтерміновування будь-якого волевиявлення, спонукає до народних бунтів та революцій. Виборча кампанія, спускає пар у населення - стара мудрість, яка зберегла життя не одному диктатору.

б. у разі перемоги опозиціі, колеги по табору, будуть намагатися задушити в обіймах потенційного кандидата в Президенти. Буде зроблено все можливе, щоб це була провальна, а не успішна кар'єрна сходинка. Народ бачачи це все, буде потрохи розчаровуватися у нинішніх опозиціонерах.


думаю що це все розуміють у стані влади,  і з надійних опозиційних джерел відомо, що вибори все ж таки відбудуться, на кінець червня-початок липня. 

Першим признаком чого, є віджимання бюджетів у киівських маршрутчиків. Стара технологія провладного файнд-райзінгу.) 
друге, це рішення профільного комітету.

тому всі в очікуванні старту..
свято наближається.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Киев,Яценюк,Кличко,Тягнибок,вибори,Іллєнко,вибори мера Києва
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.