Обрали, дякую і до побачення!

28 березня 2013, 20:04
Власник сторінки
політик, громадський діяч, правозахісник
0
352
Обрали, дякую і до побачення!

Нікому до нас та наших проблем не має діла!

Сьогодні мав розмову з одним відомим міжфракційним депутатом. На питання, чи будуть вибори до Київради? Відповів, що будуть, але невідомо коли, тому що дії опозиції та влади у цьому питанні - це профанація!

 Коли я сказав, що 02.04.13 планується масштабна акція киян біля ВР на підтримку виборів 02 червня 2013 року, він відповів, що це нічого не змінить. Особисто мені стало його шкода.

Відома людина, яку обрали декілька десятків тисяч виборців не вірить у свій народ і не планує нічого робити для того, щоб якось вплинути на ситуацію. Хіба що можливо вийде до нас під час мітингу та скаже, що підтримує.

Тому кажу ще раз, потрібно прийти та голосно заявити про свої вимоги, так голосно, щоб стіни тієї Ради загойдало! Щоб вони уявили, що таке Етна під час виверження!


 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.