Умный в гору не пойдет, умный гору обойдет, а умные активисты «Демяльянса»???

14 квітня 2013, 10:01
Власник сторінки
Газета "Мобільні новини". Футуролог, уфолог, винахідник, журналіст.
0
1130
Умный в гору не пойдет, умный гору обойдет, а умные активисты «Демяльянса»???

Под лозунгом «Нас не залякати» они будут атаковать дачу Януковича коктейлями Молотова, самодельными с петарды сделанными стингерами и ручными грантами.

Умный в гору не пойдет умный гору обойдет, но умными активистов «Демяльянса» назвать никак нельзя эти дурашки в прямом смысле слова идут на амбразуру с распростертыми руками, для которых уже приготовленные наручники.

Под лозунгом «Нас не залякати» они будут атаковать дачу Януковича коктейлями Молотова, самодельными с петарды сделанными стингерами и ручными грантами.

Как по мне эти ребята потеряли страх божий, показывают полное отсутствие ума и сообразительности.  Выдвигают детские, капризные ультиматумы несуразные для здравомыслящего человека!

Возможно их предводитель очередной «алахо-акбаровец», завербованный на западе в Германии после очередного вояжа за их счет.  Ну очень он похож на Бендеру.

 ДемАльянс не злякався арештів і подарує владі памперси

14.04.2013 — 07:40

В понеділок, 15 квітня, о 9:30 під офісом Президента України Віктора Януковича в селі Нові Петрівці відбудеться акція протесту “Нас не злякати”.

Акція проходитиме на підтримку арештованих демальянсівців Василя Гацька та Максима Панова.Демократичний Альянс закликає українців не бути байдужими і приєднатись до акції.

“Наша мета показати режиму, що арештами він нічого не досягне. Арешти - це спосіб посіяти страх в суспільстві, а боягузів легко грабувати та обдурювати. Сьогодні перед кожним з нас стоїть завдання переламати свій страх і змусити боятися владу.

Ми закликаємо всіх свідомих українців прийти на акцію протесту і продемонструвати, що ми не боягузи. Чим більше українців скажуть Януковичу, що вони його не бояться, тим швидше він почне боятися нас”, - підкреслив позицію мітингувальників заступник голови Демократичного Альянсу Віктор Андрусів.

Учасники акції подарують Президенту та його охоронцям памперси.

Довідково:

5 квітня суд заборонив ДемАльянсу проводити протест щодо поганого стану доріг в Україні перед офісом Президнта в Нових Петрівцях.

11 квітня засудив Максима Панова (на 7 діб в ізоляторі) та ще трьох демальянсівців (до штрафу 170 гривень) за нібито проведення акції, яку заборонили. Хоча хлопці та журналісти прибули на місце подій дивитися як прибирають наслідки повені.

12 квітня демальянсівці прийшли в Межигір’я вимагати свободу Максиму Панову, рішення щодо 7 діб арешту для якого явно незаконне. Учасники акції отримали штраф в 170 гривень, а лідеру команди ДемАльянсу Василю Гацьку присудили 5 діб в ізоляторі.

Детальнішу хронологію подій читайте на Українській Правді.

http://dem-alliance.org/news/demaljans-ne-zljakavsja-areshti-podaruje-prezident-ua-pampersi.html

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Терроризм,провокаторы,провокации
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.