Разруха в тернопольских головах

28 травня 2013, 06:47
Власник сторінки
0
219

Третій день студентського фестивалю StudFest подарував Тернополю ще один український рекорд - шпаргалку довжиною — 1093 метри 37 сантиметрів.

«Третій день студентського фестивалю StudFest подарував Тернополю ще один український рекорд - шпаргалку довжиною — 1093 метри 37 сантиметрів.

Головною умовою рекорду було написання матеріалів від руки та з одного вибраного предмету – української мови. До такої клопіткої роботи “шпаргальщики” поставились не аби з якою серйозністю, та відповідальністю - писали її усі тернопільські команди фестивалю та оргкомітет.

Шпаргалки писали близько тижня, уся команда доклала максимум зусиль, писали вночі та будь-яку вільну хвилинку».

По материалам портала expres.ua

 

Из всех 27 регионов Украины, Тернопольская область занимает последнее место по размеру «белой» зарплаты.

Если украинские студенты, вместо совершенствования своих реальных знаний, будут  днями и ночами напролет клеить рекордные шпаргалки, да еще гордиться такими достижениями, то Украина будет и дальше оставаться самой нищей (кроме Молдовы) страной среди своих соседей.

Масштабы украинской бедности, по сравнению с соседними странами, см. здесь: 

http://blogs.korrespondent.net/users/blog/terapevtgivan/a108128


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.