Питання колишньої будівлі колгоспу «Білківський» на столі прокурора області

12 червня 2013, 21:44
Власник сторінки
0
382
Питання колишньої будівлі колгоспу «Білківський» на столі прокурора області

В прокуратуру Львівської області, ГО «СПАС» направила скаргу на прокурора Пустомитівського району Львівської області Романа Трубу.

В прокуратуру Львівської області, ГО «СПАС» направила скаргу на прокурора Пустомитівського району Львівської області Романа Трубу. Раніше, в Пустомитівську прокуратуру були скеровані заяви стосовно привласнення майна колгоспу-агроторг «Білківський» та виділення Пустомитівською рай адміністрацією землі навколо цих приміщень. Проте, за три місці часу з прокуратури Пустомитівського району не надійшло навіть жодної відповіді!

Раніше, в 2011 році, скаргу в Пустомитівську районну прокуратуру щодо підробки підписів та фальсифікування протоколу зборів колективу колгоспу-агроторгу «Білківський»  направляла і Верхньобілківська сільрада. Проте, і в цьому випадку, навіть за більш ніж рік часу з прокуратури не було отримано жодної відповіді.

Нагадую, триває боротьба громади села Верхня Білка за приміщення колишнього колгоспу. На руках у депутатів сільської ради експертиза, яка свідчить що підписи голови та секретаря зборів колективу колгоспу були підроблені. Також, є листи-заяви від голови та секретаря зборів, із змісту яких вбачається що питання безоплатної передачі будівлі за адресою с. Верхня Білка, вул. Банна,18 на зборах не піднімалося, і відповідно не вирішувалося взагалі.

В неділю, 9-го червня, з приводу бездіяльності Пустомитівської прокуратури навіть відбувся мітинг. Представники громади села Верхньої Білки, активісти ГО «СПАС» та члени УНСО - послідовно протестували під прокуратурою Львівської області, потім біля Галицького базару і на завершення під Львівською обласною радою.

Підтримати мітингувальників села Верхня Білка прийшли і унсовці, і депутат першого скликання Львівської міської ради Зиновій Саляк.

У відповідь прокуратура Львівської області, повідомила про те, що запланований на 11 червня особистий прийом представників Верхньобілківської сільської ради прокурором області переноситься на 18 червня. Сподіваюся, за пролонгований час прокуратура Львівської області краще підготується та прийматиме тільки вірні рішення для вирішення питання громади с. Верхня Білка. А на нашу скаргу в Пустомитівську районну прокуратуру буде забезпечене належне реагування.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.