На охоронця Тягнибока заявили у міліцію (ВІДЕО)

14 червня 2013, 18:21
Власник сторінки
0
714

Чесно, задовбали ці амбали. У Януковича на прес-конференції над кожним журналістом стояло по охоронцю. І опозиціонери на мітинги «Вставай, Україно!» возять десятки приватних вишибал.

Свіжий випадок з Миколаєва. Хотів спитати у Тягнибока, чи підтримує він Фаріон у її позиції щодо Кличка. Питання озвучив, пан Олег почав відповідати, а охоронець зайшов ззаду відштовхав і заблокував прохід. Назвати це невихованістю – нічого не сказати. Я був з посвідченням, мікрофоном, у жилетці, які тепер міліція роздає перед мітингами. Цей амбал, навіть не представився! І не тільки мені. Я покликав міліціонера, він і йому не назвав своє ім’я. Що за "люди в чорному"? Охоронці шишок впевненні у своїй безкарності. Деталі на відео.

І самому Тягнибоку не личить така ситуація. "Свобода" без свободи слова. Можливо я наївний, але політики в нас алогічні. Януковича критикують за утиск преси, а самі роблять те саме.

Я написав заяву, додав до неї відео і фото. Для мене це питання принципове. Не думаю, що міліція знайде цього вишибалу. "Порішають" тай годі. Хоча знайти особистого охоронця Тягнибока, думаю не важко.

Відео до теми. Скільки охоронців потрібно одному політику?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Тягнибок,міліція,охорона,Заява
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.