Томенко прагне перейти до «УДАРу»

20 червня 2013, 16:02
Власник сторінки
Журналістка
0
246

Чи можете ви повірити, що Микола Томенко втікає від «Батьківщини»?

Ще місяць тому такий сценарій було важко навіть уявити. Впродовж багатьох років Томенко був послідовним опозиціонером і залишався відданим бійцем під знаменами Юлії Тимошенко. Однак коли прапор «Батьківщини» опинився в руках у Арсенія Яценюка, місця під сонцем оновленої «Батьківщини» для Томенка не залишилось.

Сьогодні було прикро почути від пана Миколи, що він повністю втратив доступ до Тимошенко. Він вважає, що люди Яценюка узурпували контакти з колишнім прем’єр-міністром і надають його лише тому, хто вписується в їхні політичні розклади. Томенка ж в цих розкладах немає.
Схоже, що Яценюк намагається позбавити Тимошенко контактів з партнерами, до яких вона раніше прислухалася і яких поважала. Якщо ситуація в «Батьківщині» не зміниться і Яценюк продовжуватиме авторитарне керівництво демократичною партією, вже восени слід очікувати створення нової опозиційної сили. Опозиційної не лише до діючої влади, але й до «Батьківщини».
Втративши політичну перспективу в команді Тимошенко, Томенко вже виказує симпатії до Кличка і вважає його справжнім опозиційним лідером. Наразі важко сказати, чи є це проявом справжньої любові, чи лише образа на колишніх партнерів. Однак Томенко вже має план з розвитку власного медіа-проекту «7 чудес України», який може зацікавити інші політичні сили. І вже тут пан Микола сподівається на пропозицію від «УДАРу». А чи потрібно таке «чудо» партії Кличка, покаже час.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Яценюк,Кличко,Турчинов,парламент,Томенко,УДАР,ВО Батьківщина,перехід,розвал фракції
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.