Коли жінка страждає за справи чоловіка…

25 червня 2013, 22:54
Власник сторінки
0

Не минуло й тижня після з’їзду, проведеного на Михайлівській площі в Києві, як нове об’єднання почало давати тріщину

Не минуло й тижня після з’їзду, проведеного на Михайлівській площі в Києві, як нове об’єднання почало давати тріщину. І тріщина ця, судячи з усього, переросте у прірву. Питання в тому, хто залишиться по два боки провалля.

Коли Луценко виступав на трибуні перед делегатами, усі випустили з поля зору той факт, що його дружина Ірина – народний депутат від партії Батьківщина. У ситуації, що склалась, таку деталь можна віднести тільки до рангу недоліків, адже Ірина Степанівна має працювати з керівником, який не дуже радий бачити такого працівника у своїй команді. Здавалося б, за вчинки та слова чоловіка порядна людина не буде мститись його дружині, однак політика - справа підступна.

Як уже писалось у попередніх матеріалах, при першій же нагоді, а саме на засіданні парламентської фракції ВО «Батьківщина», яке відбулось 17 червня, депутати, що потрапили до партії за квотою «Фронту Змін», чи то за вказівкою Яценюка, чи то з власної ініціативи обходили Ірину Луценко десятою дорогою, перестали вітатись, запрошувати на філіжанку кави. Джерела у парламенті не виключають також ймовірності того, що пан Мартиненко підмовив своїх соратників на такий мовчазний протест, який має стати сигналом для екс-міністра переглянути свої погляди на партійне об’єднання.

Для Яценюка та Мартиненка, який сприйняв усе сказане виключно на власний рахунок, народний депутат Ірина Луценко – це зайва пляма на безхмарному небі партії, такий собі радикальний елемент на кшталт невигідного останнім часом Гриценка, який тільки плутається під ногами та не дає змогу в повну силу вести свої партійні ігри.

Все складається так, як прогнозували оглядачі. Маючи досвід публічного конфлікту з одно партійцями, Мартиненко розуміє, що наступний може стати останнім, у іншому випадку йому доведеться «гасити» протистояння на рівні груп впливу у фракції. Саме тому Яценюк буде діяти приховано, уникаючи відкритого та широко висвітленого конфлікту, аби не підставити під удар власного друга та, головне, одного з головних спонсорів.

На публіку Яценюк, вірогідніше за все, буде стверджувати про повагу до думки Луценка, а по факту – чекати, поки нервова система дружини Юрія Віталійовича не витримає. Для пані Ірини, людини в політиці не досить досвідченої, буде дуже важко адекватно реагувати на можливі провокації, якими, ймовірно, не погребує скористатись лідер фракції, аби дискредитувати та політично знищити жінку зрадника інтересів єдиної опозиції.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.