Литовські політики не вірять Тимошенко

11 липня 2013, 15:33
Власник сторінки
0

Вчорашній візит в Україну литовської делегації, у складі якої були авторитетні литовські політики, підтверджує відсторонення Європи від Тимошенко

Проеціювання внутрішніх невдач опозиції на її стосунки в Європі стає головним літнім трендом. Західні політики або вкінець втомилися чекати позитивних новин від Юлії Тимошенко, або їм набридли постійні безрезультатні розмови з Григорієм Немирею.

Поки Юлія Володимирівна сидить, Україна живе повноцінним життям і впевнено налагоджує стосунки з Європою, де політичне рішення про підписання договору про Асоціацію України з ЄС вже визріло. Відчуваючи, що наша країна все ж «своя», європейські політики самі почали шукати шляхи до владної української еліти. Тому в середовищі європейського істеблішменту закономірно зароджується конкуренція за ці стосунки.


Вчорашній візит в Україну литовської делегації, у складі якої були авторитетні литовські політики, підтверджує відсторонення Європи від Тимошенко. Немиря не зміг домовитись про зустріч литовців з Яценюком, Власенком та Євгенією Тимошенко. Ситуація для опозиції погіршує ще той факт, що з 1 липня Литва головує в ЄС.

Європа мислить економічними та фінансовими категоріями і не бажає втрачати великий український ринок заради збереження добрих стосунків з Тимошенко. Зрозуміло, що в даній ситуації діалог з партією Тимошенко відходить на задній план. Однак опозиція не бажає це розуміти. В «Батьківщині» до цього часу вірять, що Європа врятує Юлю. А Немиря оббиває пороги посольств та європейських партій, намагаючись скочити на потяг, який вже давно рушив. Запізно. Захід вже не вірить в майбутнє України під прапором Тимошенко.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.