Ковальчук розпочав реалізацію плану по «виборах» Кличка

13 липня 2013, 12:01
Власник сторінки
0

Ореолом «ударівської» таємниці покриті усі починання, пов’язані із фактичним початком виборчої кампанії Кличка

Партія «УДАР» розпочала підготовку до майбутніх президентських виборів. На одному з засідань Центрвиконкому заступник голови партії Віталій Ковальчук нарізав підлеглим «цікавих» завдань, суть яких полягає у тому, що самі завдання є закритими для колег з опозиційного табору. Принаймні, їх значна частина.

Як стало відомо, незабаром буде офіційно повідомлено про старт видання інформаційної газети. При цьому у кожному конкретному регіоні зміст газети буде залежати від проблемних питань та специфіки території. Звісно основний наголос буде робитись на недоліках роботи влади. Також партія планує оголосити про «вільний вхід» до своїх лав абсолютно усіх бажаючих. Це інформація, яка з дня на день стане відома усім.

Ореолом «ударівської» таємниці покриті усі починання, пов’язані із фактичним початком виборчої кампанії Кличка. Що ж не призначено для широкого загалу та колег по опозиції? «УДАР», починаючи з вересня, активно відкриватиме громадські приймальні та створюватиме базу даних потенційних голів виборчих штабів, щоб, за першої ж вказівки з центру, вони починали активну роботу.

У своїй гонитві за електоратом «УДАР» не буде обмежуватись демонстрацією своїх переваг та прогресивних планів. Пан Ковальчук вже почав шукати шляхи, якими, без прив’язки до своєї партії, можна поливати брудом Яценюка та Тягнибока. Так-званий «чорний піар» має на меті забезпечити поступове формування навколо Кличка образу «єдиного кандидата від опозиції». При цьому - як для виборців, так і для політикуму.

А ось тут нашу згуртовану та дружню опозицію може спіткати справжнє лихо. Якщо зійтись у думках на неадекватності та безперспективності Тягнибока ще можна, то на місце «єдиного та неповторного» претендуватиме ще й Сєня. Він, буцім то, все «порішав» зі Штатами.

Цей варіант у таборі Кличка прорахували та знаючи про «кролячі методи» роботи, вирішили нанести удар у відповідь. Голова Київського обласного осередку Олег Велікін, як і половина «УДАРУ», виходець з «буремних 90-х», запропонував створити у партії централізовану службу безпеки, яка перевірятиме майбутніх та вже діючих членів партії на предмет можливого зливу інформації «кролям та бандерівцям».

Як бачимо, підготовка йде серйозно. Але чи дотягне бренд «Об’єднана опозиція» до виборів наразі не можливо спрогнозувати. Як можна сподіватись на єднання, коли керманичі бренду «Об’єднана опозиція» на дух не переносять одне одного…
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.