Веселі пригоді черкаської “пішої ходи” у Каневі

17 липня 2013, 17:04
Власник сторінки
0

Алкоголь, жіноча увага – в Каневі усього було достатньо, щоб “невизнані нардепи” відчували себе, як мінімум, заїжджими зірками. Та й поводилися відповідно

16 липня з Черкас до столиці вирушила “піша хода” на підтримку жителів смт. Врадіївка.

Подія для обласної опозиції була на стільки значною, що участь у ній взяли всі без винятку борці за світле майбутнє регіону, – голова обласного осередку ВО “Батьківщина” Анатолій Бондаренко, екс-керівник обкому “Фронту змін” Наталія Старікова, “вічні” кандидати по виборчих округах № 194 та № 197 Микола Булатецький та Леонід Даценко.

Готувалися серйозно і ґрунтовно, тому брали  найцінніше – персональні автомобілі і прихильниць.
Палко виступивши на прощальному мітингу: «Ну як ти, Черкащино, будеш без нас?», – бадьоро пішли. Але не довго… Вже на виїзді з м. Черкаси повсідалися на свої дорогущі джипи (Lexus LX 570 Анатолія Бондаренка, Toyota Highlander Миколи Булатецького) і рвонули на Канів.
Зважаючи на потужність залізних коней, до Канева долетіли швидко, розлякуючи курей та бабусь по найближчих селах.

У Каневі трошки помітингували… Втомилися… Тому, й “загули” в місцевому генделі «Десант», активно змішуючи горілку, вино і пиво, та втамовуючи ними свою опозиційну спрагу. Й так активно, що це не залишилося поза увагою місцевих жителів, які знімали посиденьки веселої компанії на мобільні телефони. Благо, сучасні засоби комунікації вже не рідкість у райцентрі. Чарівна сила піару зіграла свій злий жарт.
Алкоголь, жіноча увага – в Каневі усього було достатньо, щоб “невизнані нардепи” відчували себе, як мінімум, заїжджими зірками. Та й поводилися відповідно. П’яний Даценко активно приставав до місцевих красунь, а Булатецький, ймовірно, сподіваючись на якусь вдячність та взаємність, дарував їм двадцятигривневі купюри з автографом “на щастя”.
Як повідомляють очевидці, Анатолій Бондаренко виглядав на гулянці втомленим, і скоро поїхав ночувати додому. Дійсно, не пристало голові обласного осередку “Батьківщини”, як зразковому сім’янину, спати в полі у наметі, коли вдома чекають дружина і маленька дитина.
За ним рвонула Наталія Старікова – благо автомобіль казенний, оплачений народним депутатом Олександром Табаловим.
З народом, як завжди залишився Микола Булатецький. Та й він на траві не ночував. Перемістившись до готелю “Карат”, він всю ніч палко надиктовував власній прес-секретарці мемуари. Мабуть, у них йшлося про минулі вибори, або про майбутній похід на столицю. Факт – що трудилися плідно і емоційно, не даючи заснути мешканцям сусідніх будинків та тримаючи в тонусі весь персонал закладу.
Перша доба “пішої ходи” минула. Розцяцьковані фотографіями лідерів черкаської опозиції автобуси та дорогі джипи поїхали дивувати та наводити шорох на мешканців Київської області.
А ошелешені канівчани собі й думку думають: що тоді буде, коли всі опозиціонери так само з’їдуться 18 липня до столиці – на власних дорогих автомобілях, та ще й з “фан-клубами”? Тоді точно США та ЄС визнали б Україну найдемократичнішою державою у світі, де опозиція заробляє не менше олігархів та може собі дозволити все, чого душа забажає…
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.