Мати сидить, а дочка «гульбанить»

18 липня 2013, 12:35
Власник сторінки
0

Променад «Жужі» та Артура було оплачено з партійної каси «Батьківщини», оскільки під час поїздки парочку супроводжував Григорій Немиря, який завжди сплачує рахунки останніх

Нещодавно Євгенія Тимошенко здійснила візит до Іспанії, де взяла участь у роботі з’їзду іспанської партії «Басків». До речи, активісти зазначеної партії, які проповідують баскський націоналізм та «християнську демократію», були авторами декількох терористичних актів в Іспанії. Під час зазначеного заходу, доньці ЮВТ було вручено нагороду «За політичну мужність» для її мами.
Окрім офіційних заходів, як то роздача галасливих інтерв’ю іноземним мас-медіа щодо незаконного засудження «газової принцеси», Євгенія не втрималась і від культурної програми. А чому б ні? Офіційна частина заходів нею була закрита, а тепер можна і відпочити разом зі своїм бой-френдом Артуром Чечеткіним. Не здивуюсь, що променад «Жужи» та Артура було оплачено з партійної каси «Батьківщини», оскільки під час поїздки дану парочку супроводжував Григорій Немиря, який завжди сплачує рахунки останніх. А платити було за що. Женя та Артур мали розгорнуту культурні програму в Барселоні. Відвідали базу футбольного клубу «Барселона» історичні, культурні та місця відпочинку (клуби, ресторани та ін.) грошовитих мешканців країни. І про маму свою, «Жужа» чомусь зовсім не згадувала.

Є дуже гарне прислів’я: «коли тобі гарно – то на біди інших ти не зважаєш», якщо цей інший навіть твоя рідна мати. А чого ж зважати, якщо культурна програма вже складена, літо – відпустки, коханий поруч. От і запланувала наша «солодка парочка» наступну поїздку в Шотландію, нібито для перемовин з місцевими політиками. Для партійців з «Батьківщини» було озвучено, що Євгенія буде проводити зустрічі з шотландськими політичними, громадськими та культурними діячами під час офіційних та закритих заходах. Головний касир партії Олександр Турчінов знову виділив кругленьку суму на «ділову поїздку». Тільки про офіційні заходи «Жужа» думає в останню чергу. За партійні кошти «Жужа» та її супутник розробили собі власний план поїздки. А чому б ні? «Все включено і оплачено!», і відвідування музеїв, і розважальних заходів, і, обов’язково, живописних місць. А там є на що подивитись.
Саме цікаве те, що плювала Євгенія на заходи соратників, які ось-ось повинні відбутись у Києві, та на колег своєї мами по партії, які сплачують шалені внески, тим самим фінансуючи VIP-розваги «Жужи» та Артура. А гірше за все – плювала Женя й на свою матір, забувши про неї та подорожуючи по світу. І які б викривальні  інтерв’ю Є.Тимошенко не давала, все однак, на фоні фешенебельних яхт, приватних будинків та розкішного відпочинку виглядає це якось невпевнено та дико. Оскільки в цей час рідна людина перебуває за гратами.
Бачимо, молодша Тимошенко непогано влаштувалась, поєднуючи розваги з нібито бурхливою діяльністю із визволення Юлі. Цікаво, який Женя обере черговий маршрут для відстоювання прав ув’язненої мами, напевне Монако чи Диснейленд, а може вигадає подорож на Місяць, адже тамтешні мешканці ще не долучились до заяв щодо звільнення Юлі!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.