Яценюк: 3,35% на виборах в Севастополі це крах опозиції

20 липня 2013, 08:44
Власник сторінки
0

Електоральний показник у 3,35% єдиного кандидата від опозиції Білоцерківця, на фоні 53,41% Новінського та 32,19% Пархоменка, демонструє політичну імпотенцію опозиції на Кримському півострові

Після виборів у Севастополі Яценюк в черговий раз відчув неспроможність об’єднаної опозиції. Опозиціонери кажуть, що у лідера опозиції був ступор, коли він дізнався результати нещодавніх виборів у 224 виборчому окрузі.
Електоральний показник у 3,35% єдиного кандидата від опозиції Білоцерківця, на фоні 53,41% Новінського та 32,19% Пархоменка, демонструє політичну імпотенцію опозиції на Кримському півострові та інших східних й південних регіонах.

І це досить добре розуміє Яценюк, але, й розуміє те, що вдіяти він нічого не може. Саме тому ми взагалі не чуємо гучних заявив та істерик з приводу фальсифікацій на виборах чи тиску з боку влади. Сєня, як істинний кролик, вирішив відсидітись у норці та дав вказівку підлеглим мовчати.
Ось і виходить, що вибори у Севастополі пройшли, а ні хто про них навіть і не чув.
Проте, враховуючи жадібність Яценюка, не виключається, що він отримав «енну» суму в п’ять нулів американських гривень за мовчання. У такому разі та за відсутності безкарності, Сєня й надалі буде торгувати опозицією.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.