У «Свободі» самі ідіоти?

24 липня 2013, 15:50
Власник сторінки
Журналістка
0
238

Сьогодні більшість ЗМІ інформує про те, що незважаючи на заборону суду, ВО “Свобода” планує протестні акції проти приїзду до України російського президента та московського патріарха.

Так, і Президент РФ Володимир Путін, і патріарх РПЦ Кіріл мають прибути до України на заходи з відзначення 1025-ї річниці хрещення Київської Русі, але до чого тут протести, адже мова про релігійне свято без жодного політичного натяку чи підтексту. Невже в Україні бракує виваженості і толерантності, щоб не псувати свято і не виставляти цілу державу на посміховисько. Але мабуть проблема не в людях, а у бездарних політиках, які готові платити будь-яку ціну за власний піар.

Коментуючи наміри дибілкуватих побратимів вдатись до протесту, депутат від “Свободи” Андрій Іллєнко зазначив: “Це буде традиційна акція, яку ми проводимо вже багато років, якщо до нас приїжджає очільник РПЦ. Все теж буде традиційно – максимально наближене до московських емісарів пікетування”… Ну скажіть, чи не ідіот. Невже люди коли йдуть у політику, зовсім втрачають здоровий глузд, адже всім відомо, що найнебезпечніші протиріччя можна спровокувати на релігійному та етнічному ґрунті. Але, бачимо, для Іллєнка і «свободівців» проблем немає, вони з легкістю і далі розгойдуватимуть таку хитку єдність України, спекулюючи на релігійних почуттях.
Так, для «Свободи», як і для їх ідейних натхненників - Адольфа Гітлера та Степана Бандери, ці ідеї з сіяння розбрату, дуже близькі. Євреї досі не можуть оговтатись від активності вказаних ідеологів.
Іллєнко ж коментуючи наміри, додає, що “Свобода” ще не визначила часу початку акції і заявку на її проведення не подавала, оскільки націоналісти досі не знають якими маршрутами пересуватимуться Кіріл і Путін. Дійсно, навіщо Іллєнку пікетувати там, де немає їх так званих ідейних ворогів, але ж головне – журналістів і камер, які за мить рознесуть по всьому світу, що є такий свободівець – Іллєнко, незгідний із запрошенням в Україну Путіна і Кіріла. Цьому дебілкуватому горлохвату байдуже, що постраждає в першу чергу імідж України як цивілізованої держави, яка прагне євроінтеграції. Ось і запитайте у Іллєнка і «Свободи», коли вони говорять правду, чи закликаючи на протести, чи підтверджуючи прагнення «Свободи» підтримувати курс не євроінтеграцію. Очевидно, що ці політичні імбецили так далеко не мислять, адже для них головне – піаритись, а як і на чому, байдуже.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: РПЦ,Тягнибок,свобода,Путін,Іллєнко,провокації,відзначення,хрещення Русі,патріарх,візит
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.