Опозиція домовилася провести останній спільний захід 14 жовтня 2013 року

30 липня 2013, 23:08
Власник сторінки
Журналістка
0
323

Посада Президента України настільки приваблює вітчизняних політиканів, що навіть «опозиційна Антанта» не в силах зберегти цілісність у передчутті виборчої гонки у 2015 році.

Кожен із трьох партійних лідерів об’єднаної опозиції хоче покласти руку на Біблію в сесійній залі Верховної Ради і присягнути на вірність українському народу. І у кожного свій шлях до реалізації власної мрії.

Наприклад, Арсеній Яценюк під час зустрічі зі своїми європейськими партнерами, вирішуючи питання щодо поновлення тиску на українську владу стосовно Юлії Тимошенко та її звільнення, «під шумок» заручився їхньою підтримкою на президентських виборах як єдиний кандидат від опозиційної коаліції. 
Проте, тяготить Арсенія Петровича думка про те, що не він один такий серед опозиційного братства, хто марить Банковою – той же Віталій Кличко та й навіть Олег Тягнибок не проти «закатати рукави». Крім цього, між «УДАРом», «Свободою» та «Батьківщиною» давно вже існують певні суперечності з цього приводу, а чим ближче початок виборчої кампанії, тим їх більше.
Тому-то і вирішили очільники зазначених партій поставити крапку у спільній боротьбі проти влади, запланувавши провести на свято Покрови 14 жовтня останній «дебош» об’єднаних опозиційних сил. Після цього кожен сам собі стелитиме стежку до президентського крісла. Нічого особистого, це політика.
Здається, що виборчі перипетії у 2015 році заінтригують кожного українця. Варто тільки буде звернути увагу на передвиборчу боротьбу між колишніми на той час опозиційними «побратимами». Напевно, що кожен з них, як і Арсеній Яценюк, шукає підтримку кордоном, оскільки ні Кличко, ні Тягнибок не тішать себе ілюзіями щодо підтримки з боку українського народу. Грати чесно їм нема резону – їх рейтинг серед співвітчизників бажає кращого. Та й спонсорів потрібно шукати, адже всі «партійні» гроші витрачено на недолугі акції, а виборчі перегони – справа не із дешевих, тим більше, що своєю маячнею «шановне» партійне панство вже замусолило очі громадян.
Зрозуміло остаточно одне – президентські вибори розставлять всі крапки над «і» та розвінчають міфи про опозиційну співдружність.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Яценюк,Кличко,Покрова,Тягнибок,опозиція,конкуренція,спільні дії,розлад
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.