Яценюк довів Тимошенко до сліз

04 серпня 2013, 00:59
Власник сторінки
Журналістка
0
449

У світлі останніх подій можна зрозуміти пригнічений, майже депресивний, настрій донедавна одного з найвпливовіших українських політиків Юлії Володимирівни Тимошенко.

Природно, що вона не може спокійно споглядати як Європа, яка є основною рушійною силою в русі екс-прем’єра до своєї свободи, раз по раз стає осторонь. Заяви ряду європейських політиків про те, що для підписання угоди про асоціацію з ЄС вимога про звільнення Тимошенко є дуже важливою, але не зовсім обов’язковою, скоріше навіть факультативною, не можуть не пригнічувати дух ув’язненої.

Цікаво, про що думав Яценюк, коли вирішив відзначити «надважливу» дату в житті Юлії Володимирівни - другу річницю її перебування за гратами? Невже він вирішив, що таке «святкування» дня ув’язнення може позитивно сплинути на моральний стан Тимошенко?
Нікого це хвилює… Арсеній дав вказівку всім депутатам та головам регіональних осередків «Батьківщини» 5 серпня бути під стінами ЦКЛ № 5 у Харкові. При цьому він не брав до уваги  критичні заяви своїх однопартійців про ймовірні негативні наслідки такого мітингу як для партії так і для самої Тимошенко. Він просто вирішує свої політичні задачі…
Дізнавшись про намір Яценюка «відсвяткувати» другу річницю перебування в ув’язненні Тимошенко ще більше знітилась. Вона чудово розуміє, що за маскою стурбованого та співчутливого обличчя, Яценюк та наближені до нього депутати будуть дійсно святкувати 2 роки від того дня, коли їх політичні амбіції почали втілюватись в життя…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Яценюк,Харків,опозиція,тимошенко,народні депутати України,ув'язнення,Понеділок,відзначення,збіговисько
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.