Как любимцы наших свидомых блоггеров обоссали украинский флаг...

04 серпня 2013, 17:15
Власник сторінки
0

Киев, Зеленый театр 30.07.2013

Тут недавно мои заклятые друзья восторгались бравым поступком этой, с позволения сказать, группы. Вот ещё один ролик о приключениях американских рокеров на гостеприимной украинской земле

Обратите внимание на реакцию украинских зрителей.

А вот каменты их восторженных поклонников об аналогичной акции музыкантов.

Валентина Валя -ля-ля-ля-ля-ля-а-а-а
Валентина Валя -ля-ля-ля-ля-ля-а-а-а  Так!
Але таке зробити можуть лише чоловіки. Ми, дєвачькі (с) , так не можем





Вітяфедич Ахматочехов
Вітяфедич Ахматочехов  В цілому, Мак, дякую за відео. Коли наступного разу якийсь дристальний співатиме про руську імперію від Сахаліну до Одеси, я його прямо на це відео і спрямую. На відео чітко видно, як вся руська Одеса рвонулася захищати свою святиню від піндоського нігодяя. Прямо натовпи незадоволених русичів на сцену полізли і по-православному так канонічно скрутили йому в'язи.

Іван Подоляк
Іван Подоляк  З етичної точки зору - звісно, негарно якось. Але з терапевтичної - може й саме те, що треба росіянам. А їх таки треба лікувати, в сенсі - їхню ментальність. Їхня звичка наводити лад усюди, крім власної хати, спричиняє відразливе до них же ставлення. А непогані ж, переважно, люди, й могли би жити з усіма в злагоді. Албанці он нічим же не кращі, але нікого не дратують, крім сербів, і то зі зрозумілих причин

Вітяфедич Ахматочехов
Вітяфедич Ахматочехов  От ще що цікаво, вчепити на сцені триколор було кому, а коли цей америкос ним підтирався, то активіст по чіплянню триколорів десь зник. Не кинувся груддю на захист священної реліквії, а тупо десь заничкарився. 
Отакі от ці вялікіє русскіє, які "не здаюцця" і "своїх нє бросают". Дрібна шушера, яка вміє гадити всюди від блогів до концертів, а єсі шо, то ховається у кущі. Русскій мір на марші, йо.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.