Мельник у розшуку. Електронний браслет не втримав хабарника під арештом.

09 серпня 2013, 11:48
Власник сторінки
Лидер "Объединение Богдана Хмельницкого"
0
294
Мельник  у розшуку. Електронний браслет не втримав хабарника під арештом.

Новинка української карної системи не гарантує обмеження волі. Підозрюваний у хабарництві Петро Мельник, який перебував під домашнім арештом, втік, позбавившись електронного браслету

Новинка української карної системи не гарантує обмеження волі. Підозрюваний у хабарництві Петро Мельник, який перебував під домашнім арештом, втік, позбавившись електронного браслету,- повідомляє прес-служба МВС.

Cигнал тривоги надійшов на пульт контролю в міліції. Підозрюваного розшукують, на місці працює слідчо-оперативна група. Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко вже призначив службове розслідування, аби з’ясування всі обставини втечі.

Сьогодні зранку слідчі  подали до суду клопотання про зміну запобіжного заходу Петру Мельнику з домашнього арешту на тримання під вартою. Про це підозрюваний знав заздалегідь.

МВС звертається до громадян за допомогою в отриманні інформації щодо місць можливого перебування Петра Мельника.

http://www.gromtv.net.ua/22750-мельник-у-розшуку-електронний-браслет-не-втримав-хабарника-під-арештом

javascript:nicTemp();


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.