Мовний закон як квінтесенція "покращення"

12 серпня 2013, 20:28
Власник сторінки
0
283
Мовний закон як квінтесенція  покращення

"Сменились принципы и вкусы, сломались старые барьеры: Чем дольше правит Янукович - тем больше я люблю Бандеру" – донецька приказка.

Рік тому 10 серпня 2012 року набув чинності закон "Про засади державної мовної політики". Незважаючи на масові протести його було прийнято. Регіонали протягнули "мовний закон" для однієї цілі:

Створити протистояння в українському суспільстві і використати це на виборах.

Зараз можна з впевненістю сказати, що в них нічого не вийшло.

Для пересічних українців та колишніх виборців Партії регіонів немає великого значення використовувати українські вульгаризми чи російські матюки, характеризуючи якість доріг, роботу "карально-силових" структур, доступність медичних послуг, ціни та персону Віктора Федоровича.

Самі цього не бажаючи, регіонали виявилися трунарями ідей "руського міру" та державного статусу російської мови в Україні. Ці ідеї стали на стільки ж непопулярними, як і ПР, що їх "експлуатує".

Все більше українців зі сходу  розуміють, що їх ворогом є не "насильницька українізація",  а  Янукович і ПР.

Регіонали ще не розуміють, але починають відчувати майбутню поразку на президентських виборах. Вже зараз вони поводять себе, як купка павуків в тісній банці, "знищуючи" самі себе. Про що  свідчить конфлікт між Азаровим і Арбузовим, жертвою якого став ректор податкової академії П. Мельник – людина Азарова в ПР. Чим ближчими будуть президентські вибори, тим сильнішими будуть протиріччя в таборі донецьких, і це дуже добре.

Я вважаю, що в Україні має бути одна державна мова.  Тому я голодував проти прийняття   "мовного закону" рік тому. Тоді блакитна влада "плюнула в обличчя" більшості українців. Але українці цього не забули. І нагадають Федоровичу, коли будуть голосувати у 2015 році. Я певен, що:

Боротьба проти Януковича - це боротьба за українську мову, боротьба за українську мову - це боротьба проти Януковича!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Украина,Янукович,мовний закон Ківалова-Колєсніченка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.