Прокуратура перевірить, чи підкидала міліція наркотики

15 серпня 2013, 12:56
Власник сторінки
Лидер "Объединение Богдана Хмельницкого"
0
171
Прокуратура перевірить, чи підкидала міліція наркотики

Друзі та колеги міліціонера Миколи Трибоя, якого підозрюють у тому, що він підкинув наркотики скутеристу, не вірять у це. Про свої сумніви вони розповіли в ексклюзивному коментарі "Гром TV".

"Микола не міг цього зробити, адже він має бездоганну репутацію на службі та користується повагою серед колег", - розповів його колишній однокурсник Олександр Нагонюк. Інший співрозмовник, який побажав залишитися невідомим, вважає, що Трибой став жертвою. "Можливо це підстава!" – припустив чоловік.

Нагадаємо, в Інтернеті з’явилося відео, на якому видно, як співробітники міліції підкинули в багажник скутера пакунок із невідомою речовиною білого кольору. Потім вони зажадали, щоб водій транспортного засобу поїхав з ними. Чоловік не розгубився і зателефонував на 102. Після цього співробітники міліції швидко зникли.

Інцидент трапився у Біляєвському районі Одеської області. Як повідомила "Гром TV" співробітник прес-служби прокуратури Одеської області Наталія Хорунжа, за фактом перевищення службових повноважень щодо Миколи Трибоя відкрито кримінальне провадження. Однак, скільки часу триватиме перевірку та коли прокуратура оголосить її результати, прес-службі не коментує.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.