Професійні спілки засудили акцію опозиційних нардепів

19 серпня 2013, 11:37
Власник сторінки
Журналістка
0
222

Бюджетники протестують проти опозиції

19 серпня п.р. відбулося пікетування Київської міської ради, яке було організовано т.зв. «об’єднаною опозицією» з метою блокування роботи Київради, перешкоджання прийняттю соціально-важливих рішень, необхідних для нормального функціонування міста, виплати заробітних плат бюджетникам та ін.

Опозиція, як завжди маніпулюючи свідомістю залишків свого електорату, керується принципом – чим гірше в Україні та столиці, тим краще для опозиції
Як результат, біля Київради була проведена альтернативна акція за участю близько 3 тисяч осіб, представників профспілок працівників бюджетної сфери, які вимагали проведення сесії та розблокування політичного життя столиці.
Під час проведення акції майорілі плакати «Народні депутати – накормлені, а бюджетники – голодні!», «Ідіть блокуйте свою Верховну Раду, а нам потрібна зарплата!», «Ганьба опозиційним депутатам, через яких у нас немає зарплати», але ж чи можна достукатися до опозиційних «народних обранців», які не враховують нічиєї думки, окрім власних інтересів. 

Прикриваючись депутатською недоторканністю, нардепи від опозиції Арсеній Яценюк, Андрій Іллєнко, Юрій Сиротюк, Сергій Каплін, Едуард Леонов та Віталій Ярема, провокували силові сутички з правоохоронцями, розбили скло та залізли до Київради.
І хоча за вказаним фактом правоохоронними органами відкрито кримінальне провадження, нардепи – маніпулятори людською свідомістю вийдуть чистими з води, а відповідати за їх вчинки будуть пересічні громадяни, які «купилися» на обіцянки та палкі крики опозиції.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Яценюк,протест,опозиція,Леонов,Сиротюк,Ярема,пікет,Іллєнко,провокації,Київміськрада,Каплін,бюджетники столиці,вимоги зарплатні,проти опозиції
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.