Ставки зроблені – фаворит в особі Сергія Клюєва визначений

30 серпня 2013, 12:41
Власник сторінки
Журналістка
0
205

Новину інформаційного агентства «Інтерфакс» можна вважати якщо не сенсаційною, то цілком не випадковою і такою, що дійсно заслуговує на увагу

Зокрема, що кінцевим власником резиденції «Межигір’я» став Сергій Клюєв, завершивши угоду з придбання компанії «Танталіт».

Як відомо, українських політиків та відомих бізнесменів братів Клюєвих давно пов’язують з діяльністю австрійської компанії «Activ Solar», 100 % акцій якої належить зареєстрованій у Ліхтенштейні компанії «P&A Corporate Trust». Саме компанії «P&A Corporate Trust», керівником якої до останнього часу вважався зять Сергія Клюєва Каве Ертефай,  також належить британська фірма «Blythe (Europe) Ltd». Остання, в свою чергу нібито володіла невеликою часткою власності в ТОВ «Танталіт». Не треба нагадувати, що саме «Танталіт» є номінальним власником резиденції «Межигір’я».
Що ж, відтепер завісу утаємниченості, яка тривалий час була об’єктом журналістських розслідувань, зникла. Раніше, достатньо міфологізований «Танталіт» пов’язували і з покійним Василем Джарти, і з громадянами Об’єднаних Арабських Еміратів. А станом на сьогодні фактичним власником «Межигір’я» виявився ні хто інший як Сергій Клюєв.
Схоже, що брати Клюєви відновлюють втрачені позиції і цілком прогнозованим стане призначення саме Сергія Клюєва на одну з ключових посад в Уряді, основними претендентами на яку вже давно вважаються інші молоді та перспективні Сергій Арбузов з Олександром Вілкулом. Отже, незабаром дізнаємось, що даремно викреслили політологи братів Клюєвих з фаворитів. Тепер Клюєвим головне не втратити ініціативу і набирати оберти, оскільки вони також отримали реальний шанс бути висунутими від влади на найвищі державні посади, звісно, якщо такий сценарій буде реалізовуватись…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Азаров,Арбузов,влада,Клюєв,Джарти,Міжгір'я
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.