Кличко вкрай стурбований новим фаворитом Банкової

01 вересня 2013, 07:37
Власник сторінки
Журналістка
0
282

В офісі УДАРу новина про Міжгір'я спричинила справжнію паніку. Політтехнологи Кличка і найближчі колеги не в захваті від конкуренції із братами Клюєвими

000-000-000-000-000-002.jpg

Свіжа інформація «Інтерфаксу» щодо появи нового власника кампанії «Танталіт» заполонила усі новині стрічки провідних інформаційних агентств та Інтернет-сайтів. Така зацікавленість до даної новини обумовлена тим, що зазначеній кампанії належить левова частка президентської резиденції «Межигір’я». Крім того, поява зазначеної інформації також переполошила весь вітчизняний політичний бомонд.
А річ у тім, що незважаючи на гасла та колір політичної сили, переважна більшість політиків продовжують змагатись по між собою за роль «особи наближеної до Президента». Не є секретом те, що більшість наших парламентарів це люди, які зайшли до Верховної Ради з великого бізнесу. І під благими гаслами на захист своїх виборців, перш за все відстоюють свої власні інтереси.
Ситуація з Віталієм Кличком більш прозаїчна. Відомий боксер, який заробив свій первинний капітал кулаками, забажав під старість мати стабільний прибуток не завдаючи шкоди власному здоров’ю. Вклавши свої гроші у бізнес та дійшовши до висновку, що лише своєю популярністю він його не примноже, а і взагалі, як у 90 – ті може втратити, вирішив податись у політику. Зрозуміло, що без певної протекції, лише своїм капіталом, далеко в політиці не підеш. Тому, заручившись підтримкою певних впливових кіл на «Банковій», Віталій Кличко зміг вибудувати собі стрімку політичну кар’єру.
Ви скажете, що Віталій Кличко опозиційний політик?! Але цьому можна заперечити, проаналізувавши голосування у Верховній Раді депутатів партії «УДАР» за непопулярні закони, уникнення демаршів з боку самого Кличка, в тому числі ігнорування участі у акції «Вставай Україно!», обережні висловлювання у бік влади і т.п. За плітками, які «ходять» у кулуарах тієї ж Верховної Ради, на В.Кличка давно ставили, як одного з можливих кандидатів на одну з ключових посад у Кабміні.
Поява інформації щодо купівлі Сергієм Клюєвим кампанії «Танталіт» змішала усі карти. Сам Кличко, почуваючи себе безпечно в політичних інтригах, аж надто розхвилювався, що підтверджують його соратники. Поява нового «фаворита», як тепер усі називають Сергія Клюєва, може зруйнувати всі плани Кличка щодо освоєння політичного та владного олімпу. Оскільки такий перерозподіл сфер впливу у владі вочевидь грає не на боці Кличка. А за подібними заявами, можуть відбутись і певні зміни в самій Адміністрації Президента України, крісло під головою якої, за чутками, вже давно хитається.
Що ж початок осені, це початок нового політичного сезону. Не виключено, що й початок нової передвиборчої кампанії. А в даних реаліях Віталію Кличку слід дуже швидко зорієнтуватись «під чий бік він повинен лягти» або ж яку нішу зайняти. У випадку неправильної орієнтації, дана ситуація може загрожувати політику втратою лідерства на політичній арені та і просто викинути його на узбіччя політичних процесів в державі. Адже старі стратегії і старі комунікації, які вибудовував «УДАР» у випадку з Клюєвим можуть не те, що не спрацювати, а бумерангом вдарити по усіх планах Кличка. Отже, думай Віталя, думай!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Кличко,УДАР,Вибори-2015,стурбованість,президентські амбіції,брати Клюєви,лідерство на політичній арені
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.