Братів Клюєвих з проектом «Межигір’я» запросив Собянін

02 вересня 2013, 10:06
Власник сторінки
0
182

російський бізнес наступає...

Недавно мав розмову з одним вельмишановним російським олігархом, який  поділився останніми московськими новинами у контексті нещодавніх подій в України, пов’язаними з Межигір’ям.

З його слів, російські бізнесові кола, які є наближеними до тимчасово виконуючого обов’язки мера Москви Сергія Собяніна, готуються прийняти участь в інвестуванні проекту «Межигір’я», новим власником якого став брат секретаря РНБОУ А. Клюєва нардеп-регіонал Сергій Клюєв.

Собянін є членом вищої ради партії «Єдина Росія» і наближеною особою до Путіна та Медведєва. Був керівником Адміністрації президент Путіна та очолював передвиборчий штаб Медведєва.

Слід зазначити, що російський бізнес має великий досвід в інвестуванні подібного роду проектів, зокрема, як на знаменитій Рубльовці (неофіційна назва місцевості на захід від Москви, яка забудована дачами колишньої радянської еліти, котеджами та резиденціями вищих посадових осіб РФ та нових росіян). Отже, інтерес до України – небезпідставний… Цікаво, як буде кооперуватися цей бізнес і що йому перепаде?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.