Брати Клюєві хочуть звернути гори

03 вересня 2013, 12:51
Власник сторінки
0
180

Російська Рубльовка у «Межигір’ї»…

Пам’ятаєте, як  англійський філософ Френсіс Бекон у 1597 році в нарисі «Про сміливість» розповів, що Магомет обіцяв народові силою зрушити гору, і коли йому це не вдалося, сказав: «Що ж! Як гора не хоче йти до Магомета, то Магомет піде до неї».

У нашому випадку нардеп Сергій Клюєв при підтримці свого брата Андрія Клюєва «пішов до гори» і звалив на себе величезну ношу, плануючи створити російську Рубльовку у «Межигір’ї» на Київщині, або престижний район, щось на кшталт Беверлі Хіллз. Планується, що для VIP-персон тут буде збудовано тенісні корти, поле для гольфу та інші розваги. 

Цікавим є те, що сума контракту складає 146 млн. грн., частину грошей Сергій Клюєв має, а іншу планує залучити з інших джерел. Інші джерела – це Андрій Клюєв, російські інвестиції…? 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.