Знайти і покарати всіх "тітушок"!

03 вересня 2013, 19:42
Власник сторінки
0
238

Те що відбувалося в Чаусово-2, це мабуть перший випадок в новітній українській історії, коли бандити найняті владою публічно розстріляли і побили мирних селян.


Зрозуміло влада хоче щоб ні хто з "відморозків" не отримав законної відплати. Єдиного кого затримали ідентифікували не міліціонери,а звичайні люди. Наразі цього покидька вже відпустили на волю. Нажаль зараз "наша" кишенькова міліція охороняє не супільтво від бандитів,а бандитів з Адміністрації Президента від суспільства. І це прикро. Я вважаю що в Україні кожен злочинець має отримувати законне покарання. Кожен владний "тітушка" має отримати строк! Тому я долучився до компанії по пошуку нападників на Чаусово-2 через Інернет та ЗМІ. 
На фото нападники, прошу всіх небайдужих наслідувати цей приклад, і розповсюдити це фото через соціальні мережі та блогосферу. Ми маємо ідентифікувати та покарати кожного мерзотника!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: МВД Украины,МВС,бандитизм,Адміністрація Президента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.