Найкращі архітектори, які будували Дубай, зацікавились проектом Клюєвих

04 вересня 2013, 13:20
Власник сторінки
0
282

Іноземні інвестиції у проект «Межигір’я»

Новина щодо проекту Клюєвих «Межигір’я» зацікавила Близький Схід, вочевидь, дякуючи ЗМІ, або торговим аташе Посольств іноземних країн у Києві. У всякому разі, про «Межигір’я» говорять у Дубаї, як розповідають наші бізнесмени, які мають бізнес у ОАЕ. Оскільки, найкращі архітектори, які будували найбільше місто у Об’єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ) Дубай вже зацікавились проектом Клюєвих і готові запропонувати свої послуги. 

Ми тільки собі можемо уявити, якою перлиною стане «Межигір’я» Клюєвих, де може бути збудовано найдосконаліший і найрозкішніший готель світу, як Бурд жаль-Араб у м.Дубай, або Пальмовий острів на Дніпрі, критий гірськолижний курорт…

До речі, про потенційних партнерів ми можемо тільки здогадуватися. Для прикладу, нагадаємо, що найвищий хмарочос у світі у м. Дубай Бурдж Халіфа був розроблений американською компанією Skidmore, Owings and Merrill. Архітектор Адріан Сміт був дизайн-партнером до 2006 року. Хмарочос сягає 828 метрів і складається з 162 поверхів. Вартість спорудження – 1,5 млрд доларів США. Вежу видно з відстані 90 кілометрів. Бурдж Халіфа збудовано південнокорейською компанією Samsung, яка також будувала Вежі Петронас у Малайзії.

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.