Міжнародне рекламне агентство BBDO підписало контракт на рекламу "Нові Петрівці"

04 вересня 2013, 14:33
Власник сторінки
0
219

Американці залучать інвесторів та покупців зі всього світу…

Ще не почалась реалізація проекту «Нові Петрівці», як на ринку реклами вже загострилась боротьба за право першості на проект Клюєвих.

За інформацією фахівців з реклами, одне з найбільших та всесвітньо відомих міжнародних рекламних агентств американська BBDO Worldwide уклала контракт з метою розробки програми для залучення іноземних інвестицій та продажу жилої площі VIP-покупцям у «Нових Петрівцях», а також надання повного комплексу послуг.

Сьогодні BBDO Worldwide є самою титулованою рекламною мережею у світі і представлена 287 компаніями у 79 країнах. Головний офіс компанії знаходиться у Нью-Йорку (США). Мережа BBDO визнана самою креативною та найбільшою за кількістю нагород мережею світу за результатами головного міжнародного креативного рейтингу The Gunn Report.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.