Боротьба за фінанси на наметове містечко в «Батьківщині»

06 вересня 2013, 12:37
Власник сторінки
0
225

Хто розкрадає гроші опозиції


Хто розкрадає гроші опозиції

Останній оплот об’єднаної опозиції – відоме усьому світу наметове «містечко» на Хрещатику 42-а, що біля Печерського райсуду м. Києва терпить гуманітарну катастрофу. Зі слів його героїчних мешканців, очільники «Батьківщини» перекрили їм кисень своїм протистоянням, яке точиться між ними, але тільки не за звільнення засудженої Юлії Тимошенко.

Зокрема, винними у цій ситуації представники «Батьківщини» вбачають керівників Київського міського осередку ВО «Батьківщина» Ю. Одарченка та Київського обласного осередку К. Бондарєва, які конфліктують за контроль над наметовим «містечком».

Мешканці-безхатчинки цього «містечка», переживши морози, зливу, холод, спеку і «Беркут», не можуть встояти проти народних депутатів України Ю. Одарченка та К. Бондарєва, оскільки вони розірвали їх міцні ряди на британський прапор та посіяли зневіру до партійного керівництва.

Адже, К. Бондарєв фактично собі «перепідпорядкував» це «містечко» шляхом примусового заміщення наближених до Ю. Одарченка осіб «своїми людьми». Вказані дії Бондарєва викликали невдоволення у іншої половини наметового «містечка», скарги яких на адресу першого заступника голови партії ВО «Батьківщина» Олександра Турчинова ігноруються останнім.

У свою чергу, народний депутат України Ю. Одарченко, намагаючись повернути під свій вплив «містечко», налаштовує його мешканців проти партійного керівництва. При цьому, Ю. Одарченко надав вказівки своїм підлеглим шукати компромат на керівника обласного осередку і свого однопартійця по фракції «Батьківщина» К. Бондарєва, який, на думку Одарченка, розкрадає партійні гроші, у тому числі що виділяються на функціонування наметового містечка.

Ситуація дійшла до опозиційного абсурду та створення страйкового комітету серед жителів-безхатченків наметового «містечка», що на Хрещатику, які готуються перенести своє «містечко» на вулицю Туровську, 13 до центрального офісу партії ВО «Батьківщина», або вчинити інший акт непокори у пошуках правди.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.