На Миколаївщині зміщують І. Зарічанського, а приходить Е. Сулейманов

16 вересня 2013, 07:38
Власник сторінки
0
175

"Фронтовики" повертаються...


Як повідомили партійці, керівництво політичної партії ВО «Батьківщина» прийняло рішення розширити департамент кураторства регіонів за рахунок співробітників політвиконкому «Фронту Змін».

У зв’язку з цим, спочатку зміни заторкнуть Миколаївську область. Зокрема, діючого куратора області ВО «Батьківщина» І. Зарічанського замінить   Е. Сулейманов, який був куратором регіональної організації «Фронту Змін».

Згадане рішення керівництва партії негативно сприймається місцевими «бютівцями», оскільки вони вважають, що куратори-«фронтовики» у подальшому лобіюватимуть призначення на керівні посади в обласному осередку ВО «Батьківщина» колишніх однопартійців.

При цьому, як заявляють партійці, таке призначення, ймовірно, буде відбуватися за гроші, як це вже не раз було у регіональних організаціях ВО «Батьківщина». Адже, вже зараз починається підбір кандидатів на вибори у місцеві органи влади, планується розстановка кадрів та збираються кошти і іде торг. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.