Ю. Тимошенко надала вказівку у вересні розгорнути роботу штабів

16 вересня 2013, 09:04
Власник сторінки
0
222

Яценюк активізує президентську кампанію…


Юлія Тимошенко. Фото: AFP

Як стало відомо від друзів Сергія Пашинського, останній разом з Арсенієм Яценюком активно обговорили питання щодо подальшої діяльності ВО «Батьківщина», у тому числі за результатами серпневої зустрічі із засудженою Юлією Тимошенко.  

Оскільки, Яценюку вдалося узгодити з Тимошенко окремі питання щодо стратегії та тактики в контексті майбутніх президентських виборів 2015 року, прийнято рішення, що у вересні повинна розпочати роботу штабна структура партії ВО «Батьківщина» (формування та робота центрального та регіональних виборчих штабів).

Іншою темою для обговорення став стан здоров’я засудженої Юлії Тимошенко, який С. Пашинський констатує як задовільний. Але, не зважаючи на це, Арсеній Яценюк все ж сподівається, що Юлія Тимошенко найближчим часом погодиться пройти курс лікування в одному з медичних закладів Німеччини, так як іншого шансу скористатися нагодою у нього не буде.

Окрім цього, було наголошено, що, на думку засудженої Юлії Тимошенко, у партії ще залишаються політичні недруги та конкуренти – це Кличко («УДАР») і Тягнибок («Свобода»), діяльність яких шкодить іміджу ВО «Батьківщина» та відбирає електорат.

Тому, для посилення позицій необхідно перетягнути на свою сторону Юрія Луценка. А ось стосовно можливого політичного союзу з Петром Порошенком склалась інша думка. Засуджена Юлія Тимошенко вважає Порошенка продажним, оскільки у неї є точні дані про перемовини останнього з Кличком. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.