ПР спонсорує «Батьківщину»

19 вересня 2013, 11:27
Власник сторінки
0
215

Чи інтегрується «Батьківщина» у Партію регіонів...?

Чи інтегрується «Батьківщина» у Партію регіонів (ПР)? Це питання та перспективи цілком серйозно і активно обговорюються запорізькими партійцями з ВО «Батьківщина».  

Зокрема, за інформацією екс-керівника Запорізької обласної організації ВО «Батьківщина» та члена цієї політсили Валерія Крайнього, народний депутат України від Партії регіонів (ПР) Таріел Васадзе пообіцяв йому профінансувати місцевих «бютівців», які відмовились співпрацювати з новим керівником обласної організації ВО «Батьківщина» Олександром Старухом.

А таких – переважна більшість, оскільки, Старух за підтримки народного депутата з парламентської фракції «Батьківщина» Сергія Соболєва – лідера партії «Реформи і порядок» та голови політради Арсенія Яценюка здійснив рейдерське захоплення обласного осередку ВО «Батьківщина».

Недавно «бютівець» Валерій Крайній уже отримав першу частину грошового траншу та має намір створити за участю невдоволених запорізьких активістів ВО «Батьківщина» благодійний фонд «За Тимошенко», який в подальшому буде трансформовано в опозиційну політичну силу. При цьому      не виключається, що до згаданого фонду приєднається решта членів партії ВО «Батьківщина» зі всієї України, невдоволених політикою Яценюка.

Нагадаємо, що на парламентських виборах 2006 року Таріел Васадзе вже фінансував виборчу кампанію БЮТ і відповідав за хід агітації у Запорізькій області. Тепер час помінявся і, як бачимо, незгідні з політикою Яценюка «бютівці» шукають притулок у ПР.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.