В Запоріжжі партійці «Батьківщини» вийшли в повному складі і планують в "УДАР"

23 вересня 2013, 07:41
Власник сторінки
0
192

Крах опозиції через лобіювання особистих та вузькопартійних інтересів…


Сьогодні ситуація в обласному осередку «Батьківщини» у Запоріжжі зайшла в глухий кут. У зв’язку з цим, народний депутат України С. Соболєв висловив стурбованість щодо фактичного розпаду Запорізької обласної організації ВО «Батьківщина», внаслідок призначення її керівником О. Старуха, якого той лобіював на цю посаду.

В результаті, актив вказаного осередку практично у повному складі відмовився працювати під керівництвом О. Старуха та підтримує екс-керівника В. Крайнього.

На думку Соболєва, якщо в найближчий час О. Старух не зможе взяти ситуацію під контроль, він буде змушений йти на повторні переговори з            В. Крайнім для розблокування роботи обласного осередку ВО «Батьківщина».

Зі слів партійців, невдоволений таким розвитком подій О. Старух тепер вимагає повернути С. Власенку 500 тис. дол. США, який той взяв за його призначення, оскільки розуміє, що, по-перше, розрулити ситуацію вже надто пізно. А, по-друге, В. Крайній та його соратники практично однією ногою вже в «УДАРі». 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.