СПОРТИВНА НАДІЯ ВЕРХНЬОДНІПРОВЩИНИ

24 вересня 2013, 14:33
Власник сторінки
0
271
СПОРТИВНА НАДІЯ ВЕРХНЬОДНІПРОВЩИНИ

Прихильники здорового способу життя зібралися на Обласному Футбольному Турнірі «Спортивна Надія» 21 вересня в селищі Дніпровському.


Прихильники здорового способу життя зібралися на Обласному Футбольному Турнірі «Спортивна Надія» 21 вересня в селищі  Дніпровському.
Відкриття відбулося о 10 годині,  учасників завітав привітати і селищний голова, Володимир Січовий.
В чемпіонаті взяли участь десять команд складом по 13 чоловік, двох вікових категорій: 1999 р. та 2000 р., з міста  Дніпропетровська, Верхньодніпровська, селища Дніпровського та Новомиколаївки. Судді турніру: Олександр Кваша, Сергій Ступник, Валентин Гробовецький.
Та не дивлячись на осінню дощову погоду та хмарність в день турніру стало ясніше і понад 100 учасників завзято змагалися за кубок першості з 10 до 17 години. Результати наступні:
Старша вікова категорія:
•    І місце команда «Верхньодніпровськ».
•    ІІ місце команда «ОКЕАН»,
•    ІІІ місце команда «Дніпровець»,
•    ІV місце команда «Новомиколаївка»,
Молодша вікова категорія:
•    І місце команда «ОКЕАН»,
•    ІІ місце команда «МДЮСШ №2»,
•    ІІІ місце команда «Дніпровець»,
•    ІV місце команда «Верхньодніпровськ»,
•    V місце команда «МДЮСШ №1»,
•    VІ місце команда «Метал»,
•    Найкращі голкіпери турніру: Шевченко Владислав; Алімов Віталій, Кадацький Владислав.
•    Найкращі захисники турніру: Лавров Олександр, Драй Євген, Шапка Павло; Деміч Данило, Зазера Микита.
•    Найкращі напівзахисники турніру: Гемай Дмитро, Абдулоєв Рустам, Михлік Леонід, Шибінський Михайло; Нагорний Ілля, Городовиченко Микита, Пузир Євген.
•    Найкращі нападаючі турніру: Кудрін Дмитро, Желєзняк Михайло, Суббота Станіслав.
Команди були відзначені дипломами й мячами, а переможці, І місця, отримали кубки. Номінанти тішилися книгами – олімпійськими путівниками, блокнотами та дипломами.

 «Турнір організовую вже втретє. Мені дуже приємно, що є ініціативні люди на місцях, які щиро і з віддачею працюють за покликанням та не соромляться звертатися за допомогою.  Серед своїх буденних справ, роботи та аспірантури, все ж таки знаходжу час для ініціатив на Батьківщині.
В селищі Дніпровське турнір обласного значення відбувається вдруге. Завжди шукаю спонсорів, волонтерів, але цього року змагання вперше відбулись без медалей, але з кубками та м’ячами, дипломами. І багато команд, дізнавшись про це, все одно були налаштовані на гру. Бачу, що в таких турнірах для дітей головне участь та можливість проявити себе.

Хоч медалей і не було, найкращих гравців турніру чекає сюрприз – екскурсія стадіоном «Динамо» в Києві, майстер класи знаменитих футболістів клубу «Динамо»  та безкоштовні обіди.
Буду радо зустрічати нашу спортивну надію в столиці!»

Організатор: Ткаченко Лілія, координатор соціальних проектів Агенції Соціального Маркетингу.
Ініціатор - директор спортивного комплексу «Дніпровець»- Кусий Володимир Теодосійович
за сприяння Федерації Футболу Дніпропетровської області та Дніпропетровського обласного відділення Національного Олімпійського Комітету України.


Завжди відкрита до співпраці. Для пропозицій та побажань:
Lili_2007@bk.ru, 095-27-29-579, 063-436-65-65
Лілія Ткаченко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Спорт,федерація футболу,Ткаченко Лілія,верхньодніпровськ,футбольний турнір,Спорт для всіх,турнір на КПК,селище Дніпровське,Спортивна Надія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.