На Рівненщині «УДАР» знову переманив партійців з «Фронту Змін»

02 жовтня 2013, 14:25
Власник сторінки
0
274

«УДАР» – це сила порядних людей, яка розпочала активно готуватися до президентських виборів 2015 року в Україні…


Про те, що партія «УДАР» – це сила порядних людей, яка розпочала активно готуватися до президентських виборів 2015 року в Україні, ні у кого не викликає сумнівів, з огляду на гучні заяви лідерів цієї політичної сили та підступну тактику переманювання на свою сторону побратимів з опозиційного табору.

Аналіз останніх подій навколо партії «УДАР» свідчить, що у цій ситуації ця політична сила діє досить конспіративно, щоб не викликати конфронтації з іншими партіями «об’єднаної опозиції». Така тактика виправдовує себе і вже дає перші позитивні результати, незважаючи на проколи «ударівців» та PR-кампанію проти них Яценюка.  

Наприклад, один із успішних заходів партії «УДАР» з реалізації політики «аншлюсу» щодо «Батьківщини» викрила у м. Охтирка Сумської області народний депутат України від ВО «Батьківщина» Ірина Купрейчик.

Купрейчик Ирина Валерьевна 

Не без допомоги «свободівців», які також ополчилися проти «ударівців», Купрейчик дізналася, що заступник керівника постійної комісії з питань ЖКГ Охтирської міської ради, керівник фракції ВО «Батьківщина» в регіоні Ф. Кісєлар зрадив «Батьківщині» на користь партії «УДАР».

Останній погодився, у разі обрання його на посаду міського голови м. Охтирка, залишити партію ВО «Батьківщина» та вступити у члени партії «УДАР» і очолити міську організацію цієї політичної сили. Зараз нардеп Ірина Купрейчик терміново вживає заходи, щоб не допустити обрання Ф. Кісєлара міським головою Охтирки (http://blog.censor.net.ua/posts.phtml?postID=10107).

Наступний приклад стосується діяльності «УДАРу» у Рівненській області. Слід підкреслити, що, за інформацією молодого рівненського політика Тараса Максименка, у регіоні відчутне протистояння між «Свободою» і «Батьківщиною». «Першопричина, це те хто з них буде «любити» опозиційний електорат. І в цій боротьбі поки що перемагає «Свобода». Їхня задача, це витиснути «Батьківщину» з опозиційної ніші, а потім взятись за УДАР», – так заявив політик (http://vse.rv.ua/intervyu/1377606546-taras-maksimenko-u-spisku-pretendentiv-na-skandalni-zemelni-dilyanki-v-rivnomu).

А про гостроту протистояння між «бютівцями» і «фронтовиками» свідчить наступний факт: якось, перший день Великого посту розпочався у Дубенській міській раді із мордобою. Заступник міського голови, «бютівець»  Олександр Карпюк заїхав кулаком межи очі секретарю міської ради, «фронтовику» Павлу Березовському. «Деякий час я не міг отямитися, а згодом і дивитися правим оком. Почався набряк, з’явився синець. Я звернувся у швидку, написав заяву у міліцію, до судмедесперта…», – згадує Березовський     (http://rivnenews.com.ua/index.php/%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%86%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0/u-dubnomu-mistsevi-chinovniki-zjasovujut-stosunki-mizh-soboju-kulakami.html).

Як підтвердили «фронтовики», П. Березовський був причетний до випуску листівок проти Карпюка з «Батьківщини», в рамках ініційованої Яценюком акції по компрометації «бютівців».

Як і прогнозував політик, але тільки зі свого боку «УДАР» активно залучився до боротьби як із «Свободою», так і «Батьківщиною», зміцнюючи свої позиції в регіонах. Зокрема, не так давно «керівництво партії «УДАР» надало особисті вказівки керманичам обласних осередків розпочати підбір молоді з числа місцевих спортсменів з кримінальним походженням для подальшого їх використання під час проведення масових протестних акцій та інших силових заходів.

Таке розпорядження отримав й народний депутат України від фракції «УДАР», голова Рівненської обласної організації партії Віталій Чугунніков. Хоча В. Чугунніков лише з 2010 року з’явився на Рівненщині й людина в регіоні досить нова, він вже встановив серйозні зв’язки з місцевими політиками, бізнесменами, криміналітетом…» (http://kati70.from-ua.com/view/4889).

«УДАР» готує бойовиків-спортсменів для силових заходів

Цього разу надійшла ще одна вказівка з «УДАРу», але вже від заступника голови партії Віталія Ковальчука, яку той розіслав на місця, щоб активізувати процес переманювання партійців «Фронту Змін» і «Батьківщини» до лав партії «УДАР». Напевно, дуже кепські справи як з кадрами в «УДАРі», так і з керівництвом, якщо приймаються такі рішення.

І чому тут дивуватися? Ще в період призначення Ковальчука головою виборчого штабу партійці були здивовані тим, що відбувається в «УДАРі», адже в партії багато інших заслужених та з достатком членів, до яких Ковальчук явно не дотягує і якого вважають «лузером». Як писало про Ковальчука одне з інтернет-видань, «комсомольський банк, в якому «сірий кардинал» починав кар’єру луснув з грошима вкладників. Наступним «успіхом» було банкрутство двох великих підприємств і неминуча тюрма, від якої «мізки партії», нібито, відмазав сам Леонід Кучма, добрий приятель тестя Ковальчука» (http://www.rupor.info/analitika/2013/07/01/vitalij-kovalchuk-novyj-boevoj-krolik-nikolaya-mar/).

Що ж, ми можемо тільки «тішитися» тим, як «УДАРу» пощастило з «мізками партії»…

Разом з цим, про нову тактику «аншлюсу» нових членів з братніх партій стало відомо під час зустрічі керівника Рівненського обласного осередку «УДАР», нардепа Віталія Чугуннікова з колишнім партактивом Дубенського міського осередку «Фронту Змін» за участю голови фракції «фронтовиків», депутата міськради Віктора Богомаза та секретаря міськради Павла Березовського.

Файл:Bundesarchiv Bild 137-049278, Anschluss Österreich.jpg

Було досягнуто принципової згоди про вступ колишніх членів міського осередку «Фронту Змін» (за деякими оцінками понад 30 чоловік) до «УДАРу», але за умовою, що «фронтовик» Віктор Богомаз замінить Тараса Лева на посаді керівника Рівненського міської організації партії «УДАР», у якій «фронтовики» планують посісти «хлібні» місця.

Як результат таємних домовленостей, минулого тижня місцевий політичний бомонд активно обговорював скандальну ситуацію з масовим виходом із міської організації ВО «Батьківщина» колишніх членів партії «Фронт Змін» на чолі із секретарем міськради Павлом Березовський, головами депутатських комісій з питань бюджету та земельних питань Віктором Богомазом та Андрієм Шаламаєм. Пікантність цій ситуації надало те, що у серпні згадані «фронтовики» подали заяви про вступ до «Батьківщини».

Під час зустрічі з колишнім партактивом Дубенського міського осередку «Фронту Змін», нардеп від «УДАРу» В. Чугунніков також погодився призначити на посаду очільника Дубенського районного осередку «УДАР» голову Дубенської районної ради Олександра Дехтярчука, який веде безуспішні переговори з керівництвом Рівненської обласної організації ВО «Батьківщина» і якому не світить очолити Дубенський районний осередок вказаної політичної сили.

Водночас, як заявив В. Чугунніков, він готовий прийняти до лав партії «УДАР» керівників та активістів інших політичних сил, навіть тих, які конфліктують між собою, оскільки основною метою його діяльності є забезпечення перемоги В. Кличка на виборах Президента України у 2015 році…

Отже, як ми можемо переконатися, керівництво «УДАРу» вже визначилося, що як і у першому, так і у другому турі президентських виборів 2015 року єдиним кандидатом буде В. Кличко і ніхто крім нього, незважаючи на домовленості лідерів «об’єднаної опозиції».

Одночасно, В. Чугунніков, зі слів «фронтовиків», сподівається, що у цій ситуації йому вдасться вирішити і власні інтереси, так як він вже давно себе бачить на олімпі «УДАРу». Недаремно одне з рівненських інтернет-видань свого часу зарахувало Віталія Чугуннікова до ТОП-20 творців Незалежності, вочевидь не без допомоги самого народного обранця.

Не будемо оспорювати це рішення, хай це робить партія «УДАР». Натомість, оприлюднимо думку одного з представників електорату цієї політичної сили, який наступним чином прокоментував цю «подію»:  «Уважно прочитав біографію і так, і не зрозумів на якій підставі цю людину включили до ТОП 20 творців незалежності. Мабуть, далося взнаки, що «УДАР» є партнером проекту» (http://ogo.ua/articles/view/2011-08-25/29872.html).

Дійсно, якось некоректно вважати себе єдиним у партії творцем Незалежності, не рахуючись із заслугами Віталія Кличка перед «фатерляндом»... 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.