Г. Немиря одержав гроші від МФ «Відродження» (США) для дискредитації Президента

14 жовтня 2013, 09:13
Власник сторінки
0
157

Мета співробітництва глави Комітету Верховної Ради України з питань євроінтеграції, народного депутата Григорія Немирі з міжнародними фондами і спецслужбами країн ЄС – знищення іміджу України…

За інформацією одного з помічників А. Яценюка, голова Комітету Верховної Ради з питань європейської інтеграції Григорій Немиря активно залучається партією у PR-акціях за кордоном з питань дискредитації вищого керівництва держави та активно використовує для цього напрацьовані контакти у міжнародних інституціях.

Так, на виконання вказівки керівництва «Батьківщини», Григорій Немиря проводив переговори з представниками європейських структур (ЄС, ПАРЄ тощо) та домовлявся щодо надання сприяння у публікації популярними закордонними ЗМІ («The Wall Street Journal», «Frankfurter Allgemeine Zeitung», «The Guardian» та ін.) матеріалів із звинуваченнями вищого керівництва держави у бездіяльності. Наприклад, як це було у випадку так званої «торгівельної війни з РФ», коли, відповідно до задуму, негативні матеріали щодо України планувалось оприлюднити напередодні екстреного засідання Комітету Європарламенту з питань закордонних справ у зв’язку з ситуацією у Єгипті та Україні.

Через можливості директора програми «Засоби масової інформації» Міжнародного фонду «Відродження» Віталія Замніуса до вказаних заходів Григорієм Немирею були також залучені деякі представники українських медіа, які найбільш гостро критикують діяльність влади, з метою створення видимості негативного сприйняття громадськістю влади в Україні.  

Цікаво, скільки грошей від «Відродження» Григорію Немирі вдалося зекономити, тобто привласнити на особисті потреби (http://www.bagnet.org/news/politics/212891), як це вже було у випадку зі скандалом у «Батьківщині» з партійними коштами та оплатою Немирею піар-послуг БЮТ британською компанією Ridge Consulting.

Запитання не просто так. Адже, свого часу в деяких ЗМІ країн Прибалтики, Німеччини, Великобританії, Польщі, Швеції, Нідерландів, США публікувалися матеріали, в яких подаються факти зловживань депутатом Григорієм Немирею (http://vlasti.net/news/167699). Пригадаймо також, як у квітні у Брюссельському прес-клубі відбулася прес-конференція на тему: «Украдена євроінтеграція: зловживання грошима ЄС в Україні». Незалежний журналіст, який отримав політичний притулок у ЄС, Анатолій Шарій, озвучив шокуючі дані співробітництва глави Комітету Верховної Ради України з питань євроінтеграції, народного депутата Григорія Немирі зі спецслужбами країн ЄС, основна мета якої – знищення іміджу України (http://bnn.in.ua/ukraine/politic/21278_u_bryusseli_ozvuchili_skandalni_fakti_scho_stosuyutsya_diyalnosti_grigoriya_nemiri__foto/).

У цій ситуації справжній політик, який дійсно сповідує демократичні цінності та є патріотом України, мав би вже давно скласти свої повноваження. Але, як бачимо, не у випадку з нардепом Григорієм Немирею з «Батьківщини», партійці якої, вочевидь, також погрузли у склоках та корупції. Інакше такий стан речей пояснити не можна.

 






Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.