Я. Федорчук довів до О. Радковського про упередженість до нього О. Турчинова

18 жовтня 2013, 08:51
Власник сторінки
0
231

В обмін на лобіювання інтересів перед керівництвом партії «Батьківщина» О. Радковський подарував нардепу Я. Федорчуку квартиру загальною площею 115 кв.м. з виглядом на море…

glavcom.ua

Під час неофіційного перебування в Одесі, заступник голови ВО «Батьківщина» та член політради Ярослав Федорчук зустрівся з керівником обласного осередку ВО «Батьківщина» Олегом Радковським, який є власником холдингу «Берег-груп».

Під час бесіди Я. Федорчук поінформував, що Олександр Турчинов загалом упереджено ставиться до О. Радковського, через що останній отримав непрохідне 120-те місце у виборчому списку партії на минулорічних парламентських виборах.

На його думку, формуванню негативного ставлення у центрального керівництва партії до О. Радковського сприяє нардеп від «Батьківщини» Олександр Дубовий. Той самий Дубовий, який одного разу прийшов на засідання Верховної Ради в дуже дорогій куртці  «ZILLI» з крокодилової шкіри вартістю близько 85 тисяч євро, що негативно позначилось на іміджі «Батьківщини». Чого тут дивуватися, адже він – президент Міжнародної благодійної організації «Фонд Добра та Любові», основною метою якої є здійснення благодійності в інтересах соціально незахищених та малозабезпечених громадян України.

Як повідомили поінформовані партійці, в обмін на подальше лобіювання інтересів перед керівництвом партії «Батьківщина» О. Радковський подарував нардепу Я. Федорчуку квартиру загальною площею 115 кв.м. з виглядом на море.

 

У «Батьківщині» нардеп Я. Федорчук відзначився тим, що, по-перше, як стверджують експерти, заробляє непогані дивіденди, у тому числі матеріальні, навіть від своїх однопартійців.

По-друге, свого часу проводив компартійними методами свою кадрову політику за сталінським гаслом «Кадри вирішують все!». Але кадри свої, слухняні та керовані. Непокірних - звільнити, покірних – пригріти, «хто не з нами - той проти нас» і т. д.

По-третє, при його підтримці нинішній очільник обласної організації ВО «Батьківщина» О. Радьковський разом зі своїм бізнес-партнером Круком провів в Одесі «масовий оргнабір» до партії «Батьківщина» за рахунок працівників своїх фірм під гаслом «Батьківщина» або смерть!» (тобто звільнення з роботи). Люди писали заяви і дивувалися: невже це так прийнято в партії, що славиться, як поборник громадянських прав і свобод!» (http://www.pravda.com.ua/articles/2005/07/29/3012046/view_print/).

Окрім цього, колишній перший секретар Долинського райкому Компартії України та перший комуніст міста Івано-Франківська Ярослав Федорчук залишив по собі згадку також на Прикарпатті не лише як «великий будівничий», а й як душитель найменших проявів інакодумства, «буржуазного націоналізму» та «дрібновласницької психології». А тепер і сам став непримиренним опозиціонером за немалі кошти…

Ось вам і нардеп Ярослав Федорчук, голова підкомітету у справах релігій Комітету Верховної Ради України з питань культури і духовності. Тепер є зрозумілим мотиви, через які він на вимогу руху «Чесно» відмовився надати декларацію. Рильце в пушку!

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.